DRAMA U DVA UJUTRO

VIDEO, FOTO: OD SILOVITE EKSPLOZIJE TRESLE SU SE KUĆE Usred noći raznesen bankomat u Mihovljanu, policija blokirala mjesto

 
 Zagorje.com

U noći na petak, oko dva sata, Mihovljanom je odjeknula eksplozija. Prema pričanjima očevidaca, prasak je bio toliko jak da su se tresle kuće, piše portal Zagorje.com.

Naime, nepoznati počinitelj raznio je bankomat Erste banke postavljen na zgradi Društvenog doma u centru Mihovljana. Osim bankomata, stradalo je i staklo na frizerskom salonu, trgovini Konzuma te ulazu u Društveni dom. Neslužbeno se doznaje da je novac odnesen.

U obližnjem kafiću mještani su u petak prijepodne komentirali kako je usred noći "nešto jako grunulo". Tresla su se, kažu, stakla na kućama, a neki su mislili da djeca pucaju iz karabita.

Ljude zapravo ni ne čudi što je njihovo malo i mirno mjesto na meti lopova, jer noću ondje ni nema prometa, što lopovi profesionalci očito jako dobro koriste. Jednom se, ispričali su, kradljivac sam odao - naime, prilikom eksplozije nastradali su mu bubnjići pa je morao zatražiti liječničku pomoć.

- Ja sam čul kad je puklo, zbudil sam se, ali sam mislil da neko puca od veselja. Ali ne bojim se - rekao je mještanin Ivek Kuhta.

Centar Mihovljana i dalje je zatvoren, a na terenu su brojni pripadnici policije. Ovo je, doznaje Zagorje.com, treći put da je u tom mjestu raznesen bankomat.

Posljednja dva puta radilo se o bankomatu postavljenom na drugoj trgovini. Ista stvar dogodila se i prije nekoliko godina, baš na Veliki četvrtak.

Zagorje.com

Zagorje.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:00