NEVRIJEME

VIDEO, FOTO: SILOVITO NEVRIJEME NAPRAVILO KRŠ I LOM U TKALČIĆEVOJ ULICI Terasa poznatog lokala izgleda kao da je na nju pala bomba!

 
 Damjan Raknić

U jakom olujnom nevremenu u Zagrebu na gradskim ulicama ozlijeđene su dvije žene, a policija upozorava građane da na otvoreno ne izlaze bez potrebe.

"Zbog jakog i olujnog vjetra koji će i tijekom današnjeg dana puhati na području grada Zagreba i Zagrebačke županije, preporučuje se građanima da bez potrebe ne izlaze na otvoreno. Pogotovo se to odnosi na starije osobe i djecu.

VIDEO: Devastirana terasa kafića Oliver Twist u Zagrebu

Preporučamo građanima da koriste javni prijevoz. Također pozivamo građane da ne odlaze u okolno gorje", stoji u priopćenju zagrebačke policije.

Jaki na mahove i olujni vjetar od oko 70 km na sat, puše u Zagrebu od nedjelje navečer, na ulicama u svim dijelovima grada u ponedjeljak ujutro mnogo je polomljenih grana stabala, razbacanih kanta za smeće ili drvenih štandova, ponegdje su potrgani semafori, intervencijske službe i vatrogasci su na terenu.

FOTOGALERIJA: Devastirana terasa kafića Oliver Twist u Zagrebu

O nezapamćenom kaosu u gradu svjedoče i fotografije iz Tkalčićeve ulice gdje se stablo srušilo na terasu puba Oliver Twist i napravilo veliku materijalnu štetu.

Damjan Raknić
Damjan Raknić
Damjan Raknić
Damjan Raknić

Damjan Raknić
Damjan Raknić
Damjan Raknić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:36