NEVIĐENA GUŽVA

VIDEO, FOTO: SPLIT JE POTOPLJEN I BLOKIRAN! Kratkotrajni pljusak paralizirao grad, ulice postale bazeni, padala stabla, poplavilo više stanova...

 
 Ante Čizmić / Hanza Media

Obilna kiša sručila se na Split danas iza 15 sati i "zadala" punu posla vatrogasnim ekipama i "Cestaru". Dežurne službe interveniraju širom grada zbog polomljenih stabala, izacivnja šahti i poplavljenih podrumskih stanova, piše Slobodna Dalmacija.

Uz to, na cestama se stvaraju velike gužve. Čitatelji Slobodne Dalmacije javljaju o kilometarskim kolonama iz smjera Podstrane, a što se tiče samog grada, u trajektnoj luci vozila se primiču "puževim korakom". Već od KBC-a na Firulama se vozi usporeno, a gužva se prebacila i na sve ceste koje vode prema centru iz smjera istoka.



Jedan čitatelj nam je javio da je čak sat vremena stajao "zaglavljen" u koloni prema luci.

Problem je i na izlazu iz luke, a najveći zastoj nastaje na nadvožnjaku na Bačvicama, pogotovo kada pristene trajekt, što znači i novi "nalet" većeg broja vozila.


Dalmatinski portal donosi video iz Poljičke ulice koja je potpuno poplavljena. Jedan automobil je ostao u desnoj traci 'ukopan'.

U videu pogledajte kako izgleda prometnica između dvije bolnice, tako da je na trenutak nezapamćeni prometni čep pao u drugi plan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:37