ZVIJEZDA INTERNETA

VIDEO: HDSSB-ovac umjesto novca spustio praznu ruku u posudu Caritasa!?

OSIJEK,270605ZDRAVKO VUKIC (HSLS,PRVI S DESNA IZABRAN ZA DOPREDSJEDNIKA ZUPANIJSKE SKUPSTINE),FOTO:VLADO KOS-POK-
 Vlado Kos/CROPIX

OSIJEK - Vijećnik HDSSB-a u Skupštini Osječko-baranjske županije i predsjednik našičkog ogranka ove stranke Zdravko Vukić postao je lokalna zvijezda na YouTubeu zbog svoje „donacije“ Pučkoj kuhinji osječkog Caritasa.

Naime, na youtubeu se pojavila snimka s božićno-novogodišnjeg prijema kod župana Osječko-baranjskog Vladimira Šišljagića i gradonačelnika Osijeka Krešimira Bubala, inače Vukićevih stranačkih šefova, a na kojem se i prikupljala novčana pomoć za Pučku kuhinju.

U trenutku kada se u posudu namijenjenu za donacije počinju ubacivati novci prema objavljenoj snimci Vukić se lagano unervozio te na koncu pružio ruku u posudu, no dojam je da je HDSSB-ovac u posudu spustio praznu ruku, bez ijedne novčanice.

Doduše, ne vidi se onaj presudni dio kada mu je ruka bila u samoj posudi, ali dojam je da nije bilo niti jedne novčanice. - Da, to doista tako izgleda, ali nije istinito, jer ja sam dao svoj skromni doprinos za Pučku kuhinju i savjest mi je čista i mirna.

Naime, u trenutku kada su se počele davati donacije shvatio sam da nemam novčanik uz sebe te sam od dr. Nedeljka Bosanca (također vijećnik HDSSB-a, op.a.) posudio 10 kuna koje sam ubacio u posudu. Ne bih si nikada dopustio takvu blamažu, jer sam do sada sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.

Autoru tog snimka prepuštam na savjest što ga je pustio u javnost te mu ujedno želim čestit Božić - rekao je Vukić, dodavši da je uvjeren da je snimka djelo nekoga s Osječke televizije.

Na snimci se inače vide i još jedan Vukiću nadređeni stranački član, dožupan Dinko Burić, predsjednički kandidat i Vukićev sugrađanin Slavko Vukšić Gašo, HDZ-ov gradonačelnik Valpova Leon Žulj te spomenuti dr. Bosanac koji prolazi pokraj Vukića i ostavlja u posudu svoju donaciju. Svi spomenuti su svoje donacije ostavili jasno i vidljivo. Uzgred, na kraju je ukupno prikupljeno 9.870 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:29