PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

VIDEO: 'JA SAM MIROSLAV ŠKORO, A SVE OVO OKO MENE JE EUROPSKI PARLAMENT' Na poziv Ruže Tomašić boravio u Strasbourgu: 'Schengen je naš nac. interes'

 
 Facebook

Miroslav Škoro danas je u Europskom parlamentu u Strasbourgu, gdje je došao na poziv hrvatske zastupnice Ruže Tomašić, komentirao zeleno svjetlo Europske komisije za pristupanje Hrvatske schengenskom prostoru.

Upitan koja su njegova očekivanja od ulaska u Schengen, Škoro je kazao da je to značajno za zaštitu hrvatske granice.

- Ulazak u Schengen je nacionalni interes Republike Hrvatske. Meni je drago da se to dogodilo i mislim da će nam to puno pomoći u budućnosti. Očekujem da ćemo na neki način u tom integriranom europskom prostoru moći zaštititi svoje interese i interese kada je u pitanju hrvatska granica - kazao je Škoro, a javlja N1.

Svoj dolazak u Strasbourg Škoro je popratio i dvjema objavama na svom Facebooku.

- Dragi prijatelji, ja sam Miroslav Škoro, a sve ovo oko mene je Europski parlament u Strasbourgu. Ovdje sam stigao na poziv naše europarlamentarke, gospođe Ruže Tomašić. Danas ću se vidjeti sa predstavnicima ECR grupacije, s njima ću razgovarati te održati jednu malu prezentaciju i govor. Govorit ćemo o našoj lijepoj domovini Hrvatskoj i njenoj budućnosti u okviru Europske unije - rekao je Škoro u kratkom videu objavljenom uoči sastanka u Europskom parlamentu.

Fotografiju sa Škorom na svom je Facebooku objavila i Ruža Tomašić. - S predsjednikom u Strasbourgu - napisala je uz fotografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:53