OBLJETNICA OLUJE

VIDEO: JEDNO OD NAJVEĆIH IZNENAĐENJA VOJNOG MIMOHODA Upoznajte iznimno talentiranu djevojčicu koja će otpjevati Lijepu našu!

Mia Negovetić, 12-godišnja djevojčica iz Rijeke, jedno je od najvećih iznenađenja vojnog mimohoda koji će se u utorak održati u Zagrebu. Njezin identitet organizatori čuvaju kao najveću tajnu.

Ona će, naime, uz pratnju klape Hrvatske ratne mornarice Sv.Juraj pjevati državnu himnu na otvaranju mimohoda. Zajedničkim nastupom 12-godišnje djevojčice i vojne klape zapravo se želi pokazati budućnost Hrvatske vojske

Riječ je o djevojčici nevjerojatnih glazbenih sposobnosti. Na YouTube kanalu ima više od 3,5 milijuna pregleda, a kada je poslušate bit će vam i jasno zašto.

Petra Radin, umjetnička direktorica vojnog mimohoda, kazala nam je kako Mia ima nevjerojatan glazbeni talent koji je imala prilike prvi put upoznati jednom prilikom u Opatiji.

Mia ne pohađa glazbenu školu niti glazbene tečajeve već je samouka pjevačica. Odlična je učenica u osnovnoj školi Brajda, a osim pjevanja voli sviranje, ples i sport te se bavi gimnastikom.

Od glazbenika najdraži su joj Beyonce, Whitney Houston, Rihanna, Megan Trainor, Bruno Mars, grupa Queen, Tina Turner, a od hrvatskih izvođaća to su Ivana Kindl, Natali Dizdar, Nina Badrić, Damir Kedžo i Jacques Houdek.

Na fotografiji: umjetnička direktorica vojnog mimohoda Petra Radin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:18