SIMBOLIČAN DATUM

VIDEO Josipović: Očekujem pravedan postupak protiv Sanadera

Zastupnik SDP-a Željko Jovanović izjavio je da je to dobra vijest na Dan borbe protiv korupcije, dok je Mladen Bajić potez DORH-a odbio komentirati
Zagreb, 091210.U povodu Medjunarodnog dana borbe protiv korupcije Transparency International prezentirao je Globalni barometar korupcije za 2010.Na slici: predsjednik Ivo Josipovic i Mladen Bajic drzavni odvjetnik.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matić / CROPIX

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović komentirao je zahtjev DORH-a za ukidanjem imuniteta bivšem premijeru Ivi Sanaderu izjavivši da očekuje pravedan postupak, dok glavni državni odvjetnik Mladen Bajić potez DORH-a nije htio komentirati.

Josipović je izjavu dao novinarima na Dan borbe protiv korupcije, nakon prezentacije Globalnog barometra korupcije Transparency Internationala u Zagrebu.

Željko Jovanović, predsjednik Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe strategije suzbijanja korupcije, izjavio je da je to dobra vijest na Dan borbe protiv korupcije.

"Na međunarodni dan borbe protiv korupcije to je jedna dobra vijest i smatram da na taj način uskočka vertikala pokazuje da radi svoj posao", rekao je Jovanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:36