TOP TEMA U ZADRU

VIDEO: KOMERCIJALIST, NE KONOBAR! Jesu li i ovo poslovne reference dobitnika Grba Grada Zadra i koordinatora u kulturno-povijesnom spomeniku?

 
 Screenshot YouTube

Zapošljavanje Davida Ricova za koordinatora Malog arsenala i dalje je top tema u Zadru. Od kada su Slobodna Dalmacija i Zadarski.hr otkrili njegovo novo radno mjesto i ulogu koju je u tome imala njegova draga prijateljica, ravnateljica Narodnog muzeja, Renata Peroš, svakodnevno stižu nove informacije o brojnim primjerima nepotizma koji se već godinama provodi pod ravnateljskom palicom Renate Peroš, a kako nasvježiji primjer služi slučaj zapošljavanja njene rođakinje Lorene Peroš za koju je ravnateljica osobno dizajnirala natječajne uvjete kako bi bila primljena na mjesto voditeljice Kneževe palače.

Ali stižu i živopisni primjeri veselog života novog koordinatora i ravnateljice Peroš koji su se, sudeći po brojnim objavljenim slikama na društvenim mrežama, odlično provodili diljem naše županije, Hrvatske, ali i susjednih zemalja, no prije nego što se dobije odgovore od ravnateljice Peroš o načinu trošenja stotina tisuća na reprezentaciju Narodnog muzeja, teško je zaključiti na čiji su se račun njih dvoje tako družili.

Tako se došlo i do ovog videa na kojem se lijepo vidi kako David Ricov - poznati član zabavljačkog dueta s Bepom Matešićem - funkcionira na jednoj od brojnih veselica koje uključuje međusobno gađanje i mazanje hranom (torta?), poljevanje alkoholom (šampanjac?) po glavi i slične zgodne dosjetke koje su možda poslužile kao referenca ravnateljici Peroš prilikom odabira svojih novih poslovnih suradnika.

Ili kako bi to sama ravnateljica rekla: "David Ricov, komercijalist, estradni umjetnik, dobitnik Grba gradonačelnika Grada Zadra i konačno – dobar čovjek i dobar radnik."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:23