JERKO TROGRLIĆ

VIDEO: KOMUNIKACIJSKI STRUČNJAK PREDVIDIO MILANOVIĆEVU POBJEDU JOŠ KAD JE BIO DALEKO IZA KOLINDE 'Mislim da je upravo Škoro razlog...'

 
Jerko Trogrlić
 Damir Krajac / CROPIX

Pobjedu Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima predvidio je još u rujnu splitski komunikacijski stručnjak Jerko Trogrlić, iako je tada Milanović po svim anketama bio značajno iza kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar-Kitarović, piše Dalmatinski portal. Zbog tog ga je predviđanja pohvalila i konkurencija u PR krugovima.

'Najveći favorit je svakako Kolinda Grabar-Kitarović. Moje je uvjerenje da će izbore dobiti Zoran Milanović, iako je to u ovom trenutku spekulacija. Ne zasluženo, ali će ih dobiti. Mislim da je upravo gospodin Škoro razlog zašto će se to dogoditi, pitanje je jesu li njegovi ciljevi dobiti predsjedničke izbore ili su njegovi ciljevi parlamentarni izbori s nekim novim HDZ-om. Ako gledamo samo s aspekta ovih predsjedničkih izbora, Škoro se svojim izjavama i postupcima čvrsto pozicionirao u desnom smjeru, ekstremnom, koji nije dovoljan da bi se dobilo predsjedničke izbore u Hrvatskoj, ali mislim da može poprilično pomoći Zoranu Milanoviću', rekao je Trogrlić krajem rujna na Weekend Media Festivalu u Rovinju, na panelu 'Svi predsjednikovi ljudi'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:58