OŠTAR NAPAD

VIDEO: 'KOMUNISTI NA VLASTI TRETIRAJU NAROD KAO NEZNALICE' Judith Reisman o posjetu Hrvatskoj

 YouTube

Kontroverzna Judith Reisman gostovala je kanadskoj emisiji The Arena, gdje se osvrnula na svoj nedavni boravak u Hrvatskoj. Komentirala je da je oko 86 posto Hrvata katolici, te da su Hrvati vrlo konzervativan narod.

Reisman je ispričala da je za vrijeme posjeta Hrvatskoj bila na nekoliko misa, te da su Hrvati vrlo ozbiljni što se tiče vjere, ali da naši čelnici to ne shvaćaju što dovodi do problema.

Također, osvrnula se i na novinarku HRT-a Karolinu Krišto, čije je skidanje s programa zbog prikazivanja priloga koji se protivi kurikulumu o seksualnom odgoju autora dr. Kinseya, upravo razlog pozivanja Reisman u Hrvatsku.

BANDIĆ I REISMAN ZAJEDNO NA MISI Kardinal Bozanić: 'Komunizam je pao, ali njegovo sjeme, mentalni sklop i svijest još uvijek traju'

- U Hrvatskoj se trenutačno vodi velika borba oko uvođenja zdravstvenog odgoja - kazala je Reisman.

Reisman je hrvatsku vlast nazvala komunističkom, i upravo njih krivi za uvođenje zdravstvenog odgoja.

- Većina članova hrvatske vlade se još nije odrekla komunizma, poput premijera i ministra obrazovanja. Prilikom posjeta Fakultetu političkih znanosti na mene se naljutio dekan zbog spominjanja Kinseya i umiješanosti pedofila - kazala je Reisman.

- Hrvatski narod me dočekao uz zagrljaje i cvijeće, ali akademska zajednica nije bila nimalo sretna - rekla je.

- Uvođenjem zdravstvenog odgoja oni hiperseksualiziraju djecu. Zdravstveni odgoj koji oni predlažu promovira pornografski materijal. Govore o svim mogućim alternativama, promjenama spola, govore o diranju, gdje ih se može dirati. Sve je to vrlo konfuzno i uznemirujuće. Tretiraju hrvatski narod kao da su neznalice, a Hrvatska ima najnižu stopu tih nepravilnosti u cijeloj Europi - zaključila je Reisman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:39