'LET IZ PAKLA'

VIDEO: 'LETIMO ZA ZADAR, OVO JE PAKAO. KAO DA SMO SA ŽIVOTNJAMA...' Putnici na letu za Hrvatsku mrtvi pijani urlikali, divljali, povraćali u prolazima

**ALL ROUND EXCLUSIVE VIDEO & PICTURES FROM SOLARPIX.COM**
**UK ONLINE USAGE FEE PER PIC 1st £40.00,2nd £20,00 INCLUDING VIDEO GRABS. - NO PRICE CAP - **£150.00 EXCLUSIVE VIDEO FEES APPLY**
**FULL COPY BY GERARD COUZENS
-TEL: +34 659 567 821** JOB REF: 21239 ASA/GC/ DATE:26.05 Caption:
THIS is the extraordinary moment a group of drunk Brits heading to Benidorm guzzle beer from a funnel on a Ryanair plane - with the apparent encouragement of an air stewardess.
The men treated the aircraft like a nightclub as they took turns filming themselves on the beer bong in unbelievable scenes on board the early morning flight from London Stansted to Alicante.
One lad was filmed lying on his back in the aisle as his intoxicated mates poured the contents of two beer cans into the funnel at the top of the plastic tube he had inserted into his mouth and roared with laughter when it spilled over him.
Video Grabs:Beer Bong lads aboard a RyanAir Flight **MUST CREDIT SOLARPIX.COM AS CONDITION OF PUBLICATION**
**SOLARPIX RIGHTS - WORLDWIDE SYNDICATION** **CALL US ON: +34 952 811 768**, Image: 437260220, License: Rights-managed, Restrictions: **MUST CREDIT SOLARPIX.COM OR DOUBLE FEE WILL BE CHARGED**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SOLARPIX
Profimedia, SOLARPIX

Ilustracija

 

Pijani muškarci koji su zrakoplovom tvrtke Ryanair 29. lipnja putovali iz engleskog grada Manchestera za Zadar uzrokovali su kašnjenje leta jer su urlali, ignorirali upute osoblja zrakoplova te povraćali u prolazima između sjedalica, piše Daily Mail. Putnici na letu koji inače traje oko tri i pol sata počeli su praviti probleme i prije polijetanja te su uzrokovali njegovo kašnjenje. Kako piše Manchester Evening News, let je s terminala broj 3 trebao odletjeti u 17:40 sati, međutim na koncu je poleti u 19:23 sati. U Zadar je sletio u 23 sata.

Među 70 putnika na spomenutom letu našli su se i Aneta Žukow (24) te njezin dečko Pjotr Nesan (32), koji su rekli da većina putnika putovala na festival Hard Island koji se od 7. do 11. srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu.

Nepristojno ponašanje pijanih putnika snimljeno je, a kako piše Daily Mail, na snimkama se može vidjeti kako putnici urlaju jedni na druge, dok jedan povraća po sebi i prolazu između sjedalica. Vidjevši to, neki od putnika su se počeli smijati. Putnik koji je povratio kasnije je snimljen kako spava na svom mjestu.

Video snimku razularenog ponašanja putnika možete pogledati ovdje.

Žukow je rekla da putnici nisu htjeli svezati svoje sigurnosne pojaseve te da su tijekom emitiranja poruke o sigurnosti urlali jedni na druge. "Atmosfera u zrakoplovu bila je nalik onoj u noćnom klubu, samo što glazba nije svirala", rekla je Žukow te dodala da je trojicu putnika po slijetanju u Zadar uhitila policija.

"Kao da sam bila u džungli s divljim životinjama. Bio je to pakao na zemlji. Bio je to najgori let u mom životu. Potpuno odvratno. Urlali su i skandirali, a osoblje ih nije moglo smiriti. Bili su van kontrole. Potpuno neprihvatljivo ponašanje. Svi su bili pijani. Osoblje leta prijetilo im je izbacivanjem iz zrakoplova. Očito su bili pijani prije nego što su ušli u zrakoplov. Nitko tijekom leta nije mogao kupiti alkohol jer su ovi bili toliko pijani. Grozno iskustvo."

Žukow je neke od putnika vidjela i prije nego što su se ukrcali na let. "Vozili su se na svojim kovčezima i pili su u aerodromskim kafićima", dodala je.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo