NIŠTA MU NISU MOGLI

VIDEO: Milinovićev nećak divljao po bolnici

 Nova TV

Dragan Jakovljević, nećak ministra zdravstva Darka Milinovića, glavni je sudionik novogodišnjeg pijanog divljanja po odjelu gospićke Hitne pomoći, zbog čega ga je ravnateljica bolnice i ukorila.

Razbijeni radijator

Naime, Nova TV večeras je u Dnevniku objavila snimku na kojoj pijani Jakovljević, zaposlenik bolnice, i nekoliko prijatelja, urlaju po bolnici, penju se po zidovima, skidaju goli, razbijaju radijatore te čak maltretiraju i liječnika koji ih bespomoćno promatra.

Kod liječnika su upali umotani u plahte i kute te mu poručili: “Doktore, prepišite nam nešto, mi smo pijani!”. Liječnik ih je samo šutke promatrao i nije ih niti pokušao smiriti.

Nedolično ponašanje

Ravnateljica bolnice Marija Vrljan Ilijevski je za alkoholnu avanturu Milinovićeva nećaka saznala od kolega.

- Oni su u bolnici čestitali Novu godinu. Odjenuli su bijele uniforme, bili su razdragani, veseli, skakali su, mislim da su čak vozili kolica. Bili su, prema onome što sam ja saznala, pripiti. Na jedan sebi svojstven način čestitali su blagdan. Sljedeći dan nazvala sam Dragana, koji je došao i ispričao se. Ukorila sam ga i napisala mu opomenu za nedolično ponašanje. Mislio je da je “cool” tako čestitati. No, nije. Bolnica je otvorena, u nju može ući tko god hoće, a ja nad tim ljudima nemam ingerencije, rekla je ravnateljica za Novu TV.

Novogodišnji pohod u bolnici pijana družina završila je na odjelu rendgena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:04