ŠTO SE DOGAĐA

VIDEO: MISTERIJ NA ZAGREBAČKIM PROMETNICAMA Na ključnim ulicama metropole građani već danima zamjećuju kombi koji za sobom vuče prikolicu s raketom...

 
 Facebook / Snimke prometnica

Društvenim mrežama već se danima dijele snimke misterioznog "raketnog sustava" koji se može vidjeti na ulicama Zagreba.

Prema snimkama i fotografijama objavljenim na Facebook grupi Snimke prometnica, riječ je o raketi (ili možda maketi rakete) koju na specijalnoj prikolici vuče kombi. Raketa, prikolica i kombi-vozilo obojani su u prepoznatljivu vojnu maslinasto-zelenu boju, iako ni prikolica ni kombi nemaju vojne registarske oznake. Građani su zbunjeni te još nitko ne zna zašto bi netko raketu "vozikao" Zagrebom.

Neobičan prizor zabilježen je na brojnim lokacijama u gradu, prvi puta je snimljen još prije šest dana, a posljednji puta jučer na Vukovarskoj, u središtu grada.

Ministarstvu obrane tijekom dana smo poslali upit tražeći pojašnjenje situacije, no u trenutku pisanja ovog teksta nismo dobili odgovor. Objavit ćemo ga kad i ako stigne.

Facebook / Snimke prometnica

Ipak, s obzirom da, ako je suditi po registarskim pločicama, ovdje možda i nije riječ o vozilima HV-a, postoji mogućnost da je riječ o kakvom filmskom rekvizitu, marketinškoj kampanji ili nećem trećem, ali zasad nikakvih službenih informacija nema...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:30