LUĐAČKI POHOD

VIDEO Napušeni Slovak u ukradenom automobilu probio tri rampe i autocestom vozio 140 kilometara prije nego li se sudario kod Bregane

Policajci su ga slijedili sve do graničnog prijelaza Bregana gdje je sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu i metalni stup

ZAGREB - Kuda je žurio 22-godišnji Michal K. iz slovačke Nitre u nedjelju u večernjim satima kada je bez zaustavljanja svojom Škodom fabijom doslovce 'uletio' u Hrvatsku na graničnom prijelazu Goričan II i potom se vozio oko 140 kilometara po autocesti A4 probivši rampu naplatne kućice da bi svoju jurilačku putešestviju okončao pred samom Breganom sletivši s kolnika i udarivši u zaštitnu ogradu, ni policija ne zna.

Koju tajnu krije Slovakovo vozilo još uvijek nije utvrđeno jer se čeka na pretres automobila, a kako doznajemo, u vrijeme sulude jurnjave pred policijom, mladi došljak nije bio pod utjecajem alkohola međutim tragovi marihuane otkriveni su u mokraći i krvi. Zanimljivo je i da je vozilo ukradeno 15. srpnja u njegovom rodnom gradu i da je stotine kilometara prošao bez položenog vozačkog ispita!

Prema dosad utvrđenom, nakon divljačkog ulaska u Lijepu našu bez legitimiranja, Michal je ušao na autocestu probivši rampu naplatnih kućica, a po silasku sa autoputa kod Svete Helene, ponovio je to isto. Policajci su ga slijedili sve do graničnog prijelaza Bregana gdje je, također, probio rampu naplatne kućice, međutim tu je vozilom okrznuo pješaka i oštetio tri automobila.

Zatim je sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu i metalni stup gdje su mu, konačno, stavili lisice na ruke. Prošao je 141 kilometar bez da je platio jednu lipu cestarine. Počinio je niz prekršaja kao i materijalnu štetu. A policija? Policija ga nije uspjela zaustaviti sve dok on sam, prisilno zbog drugih okolnosti, nije stao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:24