SPAS TURIZMA

VIDEO: 'ODMOR KOJI ZASLUŽUJETE BLIŽE JE NEGO ŠTO MISLITE' Krenula velika promotivna kampanja, direktor HTZ-a zadovoljan: 'Budi se optimizam'

 
 Croatia Full Of Life /YouTube

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) pokrenula je veliku promotivnu kampanju na sedam europskih tržišta koju će u lipnju i srpnju provoditi po svim online i offline kanalima oglašavanja, što prati i novi promotivni video, izvijestili su u ponedjeljak iz HTZ-a.

Ta se kampanja i novi video odvija pod sloganom "The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think/Odmor koji zalužujete bliže je nego mislite", a HTZ ju provodi u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj.

Kampanja se provodi intenzivnim oglašavanjem na društvenim mrežama Facebook i Instagram, na Youtubeu, oglasima na najgledanijim TV kanalima, najčitanijim portalima i tiskovinama na pojedinim tržištima te putem vanjskog oglašavanja na billboardima, city lightsovima i digitalnim panelima.

Materijali i oglasi kreirani za to oglašavanje prilagođeni su jezicima tržišta i uključuju turističke proizvode koji su nabolje prihvaćeni na njima i motiv su dolaska turista u ovo doba godine - sunce i more, nautika, prirodne ljepote, aktivni turizam kroz cycling, kamping, ali i kulturna ponuda.

Prve reakcije na tim tržištima na kampanju su pozitivne, ocjenjuje direktor HTZ-a Kristjan Staničić, koji vjeruje da će to i potaknuti tradicionalno vjerne turiste s tih tržišta da odmor provedu u Hrvatskoj.

Osim kampanje, Staničić kaže, da svakodnevno komuniciraju i s brojnim partnerima (touroperatorima, agentima) te samim turistima putem predstavništava HTZ-a u Europi o najnovijim informacijama, mogućnostima prelaska hrvatske granice, spremnosti smještajnih objekata, epidemiološkim uputama za plaže, bazene, ugostiteljstvo i drugo.

"Svakim se danom polako budi optimizam i vjerujemo da bi turistički promet tijekom lipnja, srpnja i kolovoza mogao biti puno bolji nego što smo se nadali prije mjesec dana", naglašava Staničić.

Poručuje da će istu kampanju pokrenuti i na tržištima Italije, Francuske i Nizozemske, kada se stvore dobri epidemiološki uvjeti i pozitivno ozračje za putovanje i u tim zemljama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:38