'RE:VIZIJA' OTKRIVA NOVE DETALJE

VIDEO: OVO JE ŽENA KOJA SE MAJCI NORE ŠITUM PREDSTAVLJALA KAO DOKTORICA Pogledajte snimku koja razotkriva prevaranticu kako se lažno predstavlja

 
 Hanza Media

- Ovo je nevjerojatna situacija, ne znam što bih rekla. Ja vas podržavam, i sama sam liječnica, studirala sam medicinu. Ja sam kirurginja - dirljivo govori, ispričavajući se što ne zna hrvatski, na tečnom engleskom Anika de Vilera na snimci napravljenoj u veljači 2013. godine.

Bila je to večer uoči odlaska male Nore Šitum na liječenje u Sjedinjene Američke Države, a de Vilera je nudila pomoć Đani Atanasovski, majci djevojčice koja je, nekoliko dana kasnije, izgubila bitku sa zloćudnom bolesti.

Snimka je to koju u novoj emisiji Re:vizija objavljuje novinar i redatelj Robert Zuber, a koja je vrlo vjerojatno jedini legalno snimljeni materijal koji dokazuje da je Anika de Vilera doista tvrdila da je liječnica koja ne zna engleski - iako je rođena u Sisku, djevojačko joj je prezime Šljokavica, a medicinski fakultet, prema riječima njezine majke, nikada nije završila.

Hanza Media

No, kako otkriva Re:vizija, nije se samo lažno predstavljala: de Vilera je i surađivala sa zagrebačkom Vinogradskom bolnicom!

Radi se o novim detaljima iz prošlosti Anike de Vilere, čiji bivši partner, njemački poduzetnik s malteškom adresom Andreas Gerdes već više od godinu dana bezuspješno pokušava legalnim putem uspostaviti kontakt s djetetom koje ima iz veze s de Vilerom, a koje je de Vilera prošle godine odvela s Malte.

U Re:viziji prvi put progovara i Gustavo Vilera, čije prezime Anika nosi, a koji se boji da će de Vilera ponovno nestati s djecom - ovaj bi put, boji se, mogla povesti i njihovo 7-godišnje dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:32