NJEGOV TIM POBIJEDIO

VIDEO: PLENKOVIĆEV MINISTAR GOSPODARSTVA POKAZAO VESLAČKO UMIJEĆE Darko Horvat s ekipom 'Fljojsara' osvojio Dravsku regatu pa uživao u odojku

 
 Miroslava Novak / e-Međimurje

Na Dravskoj regati koju je prošle subote 11. put organizirao Nautički klub 'Fljojsar' iz Donje Dubrave, od muških je ekipa dužu stazu najbrže prešla ona na čelu s ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Darkom Horvatom, javlja eMeđimurje.

On, Dražen Miser, Miro Duhović i Ivan Magić bili su najbrži i stazom prošli za 19 minuta i 31 sekundu.

Oni su bili prvi u konkurenciji od 11 muških ekipa, dok je drugo mjesto zauzela ekipa UDVDR Donja Dubrava (Rudolf Čmrlec, Miljenko Balog, Tomislav Radmanić i Srećko Golub) s vremenom 20:33. Na trećem je mjestu završila ekipa NK Dubravčan (Darko Štefić, Renato Lukša, Dejan Knez i Mijo Kolarić).

Miroslava Novak / e-Međimurje

Najbrža muška ekipa, ona na čelu s ministrom Horvatom, poslije je uživala u odojku, dok su žene dobile kozmetiku za poklon.

Na kraćoj je stazi veslalo i šest ženskih ekipa, od kojih su najbolje bile Dravske sirene (Zorica Čmrlec, Klaudija Kelava, Josipa Klipić i Mirela Lisjak) s vremenom 9 minuta i 22 sekunde. Ekipa Čarli je zakon (Josipa Dolenec Punčikar, Marija Klarić, Jelena Glavak i Martina Kos Herc) bila je druga, dok je Dolenec tim (Nadica Dolenec, Klara Dolenec, Mateja Vadla i Jelena Horvat) zauzela treće mjesto, javlja eMeđimurje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:55