SHOW TIJEKOM RASPRAVE

VIDEO: SABORNICA PRASNULA U SMIJEH Pernar stalno ponavljao 'Da je Živi zid na vlasti', Jandroković mu pokušao stati na kraj, evo kako je sve završilo

 
 Sabor, Ivan Pernar, Facebook

Ivan Pernar (Živi zid) u petak je tijekom pojedinačne rasprave, u sklopu saborske sjednice koja je trajala 14 sati, više puta ponovio rečenicu "Da je Živi zid na vlasti..." pa je govoreći o Agrokoru i Hrvatskoj navodio razne primjere kako bi se njegova stranka s tim situacijama nosila.

U jednom trenutku ga je zaustavio predsjednik Sabora Gordan Jandroković, koji mu je rekao "da je Živi zid na vlasti, ja ne bih sad bio ovdje, nego bih doma spavao", čime je izazvao pljesak i smijeh u sabornici.

- Da je Živi zid na vlasti, vi biste, gospodine Jandrokoviću, bili uz nas, i možda bi bili na istom mjestu! - rekao je Pernar Jandrokoviću.

- Je l' vi to nudite koaliciju? - pitao ga je pak Jandroković.

- Možda biste stajali pored mene kao što ste stajali pored Ive Sanadera i Jandranke Kosor, Karamarka i sad Plenkovića - spustio mu je Pernar.

- Vrlo rado kolega, vi i ja, zajedno u HDZ-u kao nekad! - odgovorio mu je Jandroković, podsjećajući ga na njegovo svojevremeno članstvo u HDZ-u.

- Gospodine Jandroković, pa svi znamo da se to neće dogoditi - zaključio je Pernar, a Jandroković je konačno odustao i rekao "Dobro".

Pogledajte video s Pernarom, a 'ključni' trenuci počinju nakon 10. minute!

Zastupnici su i inače tijekom večeri više puta bili glasni, dobacivali i šalili se, a mogući razlog je i taj što je sjednica započela u 9.30 sati ujutro, a trajala je do ponoći, kada je konačno odbijen zahtjev oporbe za opozivom Vlade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:07