StoryEditor
UTRKA ZA PANTOVČAK

VIDEO: ŠKORO KAŽE DA JE PRIKUPIO MRVICU VIŠE POTPISA OD MILANOVIĆA Progovorio i o svojoj kućici na Adventu, a predstavio je i spot za Dan Osijeka

 
Miroslav Škoro
 Vlado Kos / CROPIX

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro koji se u ponedjeljak družio sa simpatizerima u Čakovcu poželio je tijekom kampanje sučeljavanje s drugim kandidatima, najavio za sutra predaju potpisa kojih je, kaže, "prikupio puno", "mrvicu više" od SDP-ovog Zorana Milanovića.

„Volio bih da 'izvažemo' programe, da razgovaramo o temama koje su u ingerenciji predsjednika države, ali s obzirom na to da ja tražim veće ovlasti spreman sam na sve teme. Volio bih s njima razgovarati o realnom sektoru, na primjer kako možeš biti premijer, a ne možeš zaraditi za plaću ili kako netko misli podijeliti 100.000 otkaza“, rekao je Škoro.

Volio bi, kaže, razgovarati i o tome što su drugi kandidati napravili tijekom svojih mandata. "Narod želi znati zašto se ti isti političari svakih četiri, pet godina sjete tražiti još jedan mandat", ustvrdio je.

Smiješno mu je, kaže, to što netko tijekom pet godina ne podrži ni jedan referendum, a sada bi se razgovaralo o tome.

„Nema te teme o kojima s njima ne bih razgovarao, ali ne bih volio da se ta sučeljavanja pretvore u kviz. Treba nam odmjeravanje programa. Volio bih, a to bi bilo kulturno, da oni koji su do sada nešto radili da polože rezultat svojeg rada na stol. Mnogi od njih traže kontinuitet, a ja želim promjenu“ poručio je.

Najavio je kako će sutra predati potpise za kandidaturu, a odgovarajući na upit koliko ih je uspio sakupiti kazao je "puno".

„Tko se hvali, sam se kvari. Sad ćemo dodati i potpise prikupljene u Čakovcu i okolici. Mi smo prvi dan prikupili dovoljnu količinu potpisa, ali smo htjeli vidjeti koliko je ljudi spremno na promjenu. Jako puno ih je spremno“ izjavio je.

Na pitanje je li riječ o 70-ak tisuća koliko ih je sakupio predsjednički kandidat Zoran Milanović kazao je da misli da je "to ipak mrvicu više".

Najavio je kako će službenu kampanju započeti u dvorani Lisinski u Zagrebu 8. prosinca, iako smatra da je 23. lipnja započeo kampanju kada je objavio video uradak zbog kojeg je proglašen čovjekom opasnih namjera koji ugrožava pozicije.

O tome koliko je novca njegova tvrtka izdvojila za kućicu na Adventu u Zagrebu rekao je da to nije tajna i da je riječ o jednokratnom najmu u visini od 100.000 kuna s PDV-om. Smatra kako je riječ o uobičajnoj praksi kada koncesionar uzima nešto u najam i onda daje to u podnajam, ali misli kako je riječ o velikom iznosu.

„Puno je to i po meni treba biti drugačiji model“ ustvrdio je Škoro u Čakovcu gdje je prikupljao potpise podrške za svoju kandidaturu.

Škoro rodnom Osijeku za Dan grada poklonio spot za pjesmu

Uoči Dana grada Osijeka, Miroslav Škoro je s kolegama iz OK banda snimio spot za pjesmu popularnu među Osječanima "Vrata zapada" (Cadillac), kao dar svome rodnom gradu.

Novi spot snimljen je na vrhu zgrade Eurodom, sa spektakularnim pogledom na slavonsku metropolu, čak 32 godine od nastanka pjesme.

Tekst za ovu pjesmu poznati je glazbenik i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske napisao je još davne 1986. godine za vrijeme svog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama. 'Vrata zapada' uglazbio je Bero Crnković.

Novi spot snimljen je na vrhu zgrade Eurodom, sa spektakularnim pogledom na slavonsku metropolu, čak 32 godine od nastanka pjesme, kada se uspio okupiti dobar dio članova koji su kroz godine prošli kroz OK band. Kako to izgleda kad staro društvo zasvira i zapjeva, pogledajte u spotu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 04:45