DRAMA U SPLITU

VIDEO: SNIMLJENA DVA NAJPOTRESNIJA TRENUTKA DANAŠNJE OVRHE NAD CESAREOM Otac je na silu ugurao malenoga u automobil, a zabilježeni su i njegovi urlici

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.06.2018. u 12:45

YouTube/Facebook

 

Službenici Općinskog suda u Splitu predali su dječaka Cesarea Avenatija na skrb ocu Alessandru Avenatiju unatoč tome što je dvjestotinjak Splićana u utorak dopodne došlo podržati dječakovu majku Ninu Kuluz i pred zgradom u kojoj su živjeli majka i sin pokušavali onemogućiti njegovo odvođenje u Italiju.

Susjedi kažu kako je Cesareovo odvođenje bilo strašno i stresno jer je dječak vikao, bilo je toliko očito kako ne želi da ga odvajaju od majke.

Susjedi malenog Cesarea kažu da je prilikom njegovog odvođenja plakao cijeli ulaz, a nakon što je na silu uguran u automobil kolona vozila je krenula preko zemljanog dijela i izišla na četverotračnu brzu cestu kojom se izlazi iz Splita. Kada su prosvjednici shvatili da im je dječak doslovno odveden iza leđa, sjurili su na drugu stranu i izišli na brzu cestu koju su uspjeli blokirati nekoliko minuta sve dok ih policija nije makla i dok nisu shvatili da je za tako nešto prekasno jer je automobil s dječakom otišao.

Portal Dalmacija danas objavila je snimku trenutka kada otac na silu uvukao malenoga Cesarea u automobil.

Također, jedna je Splićanka na Facebooku objavila snimku na kojoj se čuju plač i zapomaganje malenoga Cesarea, kako navodi.

- Evo vam ekskluzivno krikovi malog Cesarea. Prokleta zemljo koja nisi u stanju zaštiti prava i interese djeteta hrvatskog državljanina, napisala je.

Zbog te je situacije pozlilo ocu Nine Kuluz, ali i Nini koju su odveli u stan, a njenog oca kolima Hitne medicinske pomoći u bolnicu. Osim njih jedan je prosvjednik, inače osoba s invaliditetom, pala, pa je i tu morala intervenirati liječnička ekipa.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo