SLETJELI SA ŠETNICE

VIDEO: ŠOKANTAN PRIZOR U VUKOVARU Bračni par sletio autom u Dunav; MJEŠTANI 'Rastaju se, on to teško podnosi, ona mu je taj dan dvaput spasila život!'

 
 Jutarnji

Vukovarska policija i dalje pokušava posložiti mozaik događanja oko slijetanja automobila u Dunav sa šetnice iza vukovarskog dvorca Eltz u utorak oko 18 sati.

Sreća u nesreći jest ta da su 60-godišnji vozač G. M. i njegova četiri godine mlađa bračna družica, koja je sjedila na suvozačevu mjestu, uspjeli neozlijeđeni izaći iz vozila koje se 'uglavilo' u muljevitom riječnom koritu. Policijski ronioci su, pak, više od sat vremena pokušavali na dnu locirati auto, a potom su im u izvlačenju pomogli vatrogasci i HGSS.

Paralelno s tim, na obradu je doveden bračni par kako bi se utvrdile sve okolnosti, a njihov auto bit će podvrgnut vještačenju da bi se otklonile sumnje u eventualni kvar. Jer, prema pričanjima mještana, slijetanje auta u rijeku bio je suicidalni čin vozača.

- Ne želim o tome razgovarati. Shvatite me - rekao nam je kratko ženski glas na adresi stanovanja supružnika. Njihovi su susjedi u šoku:

- Koliko sam čuo, susjeda je svom mužu dvaput doslovno spasila život u jednom danu. Navodno su se vozili prema bolnici nakon što je netom prije toga on pokušao dići ruku na sebe, ali ona ga je spasila. No, umjesto u bolnicu autom ih je, valjda, odlučio odvesti u smrt. I pod vodom je dala sve od sebe da ih spasi oboje. Oni su u brakorazvodnoj parnici, no on je emotivac - rekao je kratko za Jutarnji jedan Vukovarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:34