ODVRATAN PRIZOR

VIDEO: ŠOKIRANI PULJANIN NAKON ŠOPINGA U TRGOVAČKOM CENTRU 'Kupio sam tri kilograma vratine. Kad sam u meso zarezao nož sve mi je prisjelo...'

 
 Facebook

Puljanin, poznati bioenergetičar Dean Buić šokirao se kada je ove nedjelje otpakirao meso koje je kupio u jednom pulskom trgovačkom centru. Tri kilograma vratine u komadu htio je ispeći ispod peke, a meso je prije želio našpikati i začiniti. U trenutku kada je u njega zarezao nož, iz vratine je počela curiti ljigava sluz bez mirisa.

- Prizor je bio odvratan i sve mi je prisjelo, kaže Glasu Istre Dean koji je odmah kontaktirao trgovački lanac u kojem je kupio meso, no nije želio reći o kojem se centru radi.

- Pričekat ću da vidim što će oni odgovoriti jer prizor je stvarno bio odvratan, kaže Dean, koji je fotografije pokazao mesaru koji mu isto tako nije znao reći o čemu se radi. Vjerojatno bi veterinari imali više informacija, dodao je i rekao da je meso na kraju bacio.

- Sada mi je žao što ga nisam poslao na analizu jer ovako nešto još nisam vidio. To se svakome moglo dogoditi, kaže Buić i dodaje da mu se sve čini da je meso vjerojatno bilo zaraženo nekom bakterijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:16