NIJE MU DOSTA BLOG

VIDEO: TODORIĆ OTVORIO YOUTUBE KANAL Stao kraj bukete ruža pa najavio: 'Znam da vas ne mogu iznenaditi, ali uskoro smo zajedno...'

 
 Ivica Todorić, YouTube

Najpoznatiji hrvatski bloger Ivica Todorić za nekoliko bi sati mogao biti i najpoznatiji vloger. Bivši šef Agrokora najavio je pokretanje YouTube kanala. U prvoj snimci naglašava termin "31. siječnja 2018. od 14.30 sati", kao početak kanala.

- Znam da vas ne mogu iznenaditi, ali uskoro smo zajedno - kaže u kratkoj najavi u kojoj stoji kraj buketa ruža.

Todorić blog inače koristi kako bi komunicirao svoje poruke o situaciji u Agrokoru, a preko objava redovito demantira gospodarski kriminal koji mu se stavlja na teret. Još češće ga koristi da bi prozivao članove Vlade i čelnog čovjeka Izvanredne uprave Antu Ramljaka.

Tvrdi da je donošenjem i stupanjem na snagu Lex Agrokora te postupanjem sukladno njegovim odredbama RH prekršila više odredaba i temeljnih načela prava Europske unije.

No, vidljivost objava s vremenom se smanjila jer su bile česte, a mediji ga više nisu svaki put prenosili. YouTube kanalom očisto pokušava vratiti pažnju koju je imao na početku 'akcije Agrokor'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:58