GRADONAČELNIK DONIO ODLUKU

VIDEO: ZBOG OBILNOG SNIJEGA I POLARNIH MINUSA ZATVORENE ŠKOLE I U BJELOVARU, DHMZ NAJAVLJUJE -19°C 'Još ćemo vidjeti hoće li biti nastave u petak...'

 
 Screenshot

Nakon što su proteklih dana zatvorene neke škole u Gorskom kotaru i Šibeniku, zbog obilnih snježnih padalina i vrlo niskih temperatura u srijedu i četvrtak, 28. veljače i 1. ožujka, neće biti nastave niti u bjelovarskim osnovnim školama, priopćili su u utorak iz bjelovarske gradske uprave.

Odluku o odgodi nastave donijeli su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak i njegova zamjenica za društvene djelatnosti Valna Bastijančić Erjavec u dogovoru s ravnateljima škola, kako ne bi dovodili u pitanje sigurnost učenika.

Iz Grada Bjelovara ističu da bi se nastava, sudeći prema trenutačnim vremenskim prognozama, trebala održati u petak, 2. ožujka 2018., no u slučaju daljnje odgode javnost će pravovremeno obavijestiti.

U Bjelovaru trenutno ima ukupno 17 cm snijega, dok je novog palo 7 centimetara. Građani su se jutros, kao i u većini unutrašnjosti probudili na -10°C, dok u četvrtak ujutro prema prognozama DHMZ-a prijeti neugodnih -19°C.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:36