O AKTUALNIM TEMAMA

VRDOLJAK NAKON DUŽEG SASTANKA S PLENKOVIĆEM 'Vjerujem da ćemo ispraviti koeficijente u obrazovanju. Još se računa koliko se može izaći u susret'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 05.09.2019. u 21:11

Zagreb, 060418. Banski dvori.
Sastanak predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovica i predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka oko izbora voditelja kurikularne reforme. Na fotografiji: Ivan Vrdoljak dolazi na sastanak.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Ivan Vrdoljak

 

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u četvrtak je nakon dužeg sastanka s premijerom Andrejom Plenkovićem izrazio uvjerenje da će se ispraviti nepravde u koeficijentima složenosti poslova za učitelje i profesore.

Na sastanku s premijerom, na kojem je bio i aktualni član predsjedništva i središnjeg odbora HNS-a Miodrag Batinić, razgovarali su o poreznoj reformi, nadolazećem proračunu, aktualnim političkim temama, kao i o realizaciji i uvođenju kurikularne reforme koju prati i rast koeficijenata složenosti poslova za učitelje i profesore.

"Još se računa u kojem trenutku i koliko je moguće izaći u susret sindikatima, a da nije preveliki trošak za proračun", rekao je Vrdoljak nakon sastanka ispred Banskih dvora.

Smatra da je u okviru reforme došao trenutak da se isprave nepravde u koeficijentima te izrazio uvjerenje da će u tome i uspjeti.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo