PRITAJENI EKSTREMIST

ZABRINUTI RODITELJI 'Što ako naš sin zbog medija prestane biti ustaša koji napada pedere?'

Renomirani desničarski portal Dnevno.hr , poznatom po tome što ima i srpsku verziju, pa u isto vrijeme prigodno hvali i kudi Joea Šimunića i NDH, objavio je dramatičnu ispovijest roditelja Malić, zabrinutih razvojem svog sina Luke.

Njegov životni razvoj, smatra obitelj Malić, prekinuo je Jutarnji list objavom da njihov sin širi mržnju na internetu . Objavom Lukinih homofobnih ispada i profila s ustaškim znakovljem, kaže majka Domenika Malić, 'napadnute su temeljne vrijednosti i svetinje našeg naroda'.

'Direktno i na vrlo ružan način napadaju se vrednote hrvatske države, i sve što ima veze sa Crkvom', kažu brižni roditelji Malić koji smatraju da Lukin angažirani komentar o građanima homoseksualne orijentacije, 'jebem vam mater od prvog do zadnjeg', spada u navedenu skupinu vrijednosti.

MRAČNA STRANA HRVATSKE Ovo su pritajeni ekstremisti među nama koji otvoreno prijete smrću

U intervju za Dnevno.hr kažu da se njihov sin, vlasnik Facebook profila s ustaškim znakovljem i slikama uzdignute desne ruke u nacističkom pozdravu, do objave Jutarnjeg razvijao vrlo dobro.

'Odgajan je u obitelji koja je okružena svećenicima pa je za njega institucija obitelji temelj društva i prva na ljestvici ljudskih vrednota', odmah uz ustaško znakovlje, a Lukino ponašanje na internetu podržavaju, obzirom da su u pitanju, kako kažu, 'temeljne vrijednosti i svetinje našeg naroda'.

Priznaju, doduše, da je njihov sin već i ranije morao ići kod psihologa, iako ne otkrivaju o čemu se radi i ne spominju moguće veze između odlaska kod psihologa, homofobnih ispada i nacističkih pozdrava.

No, ono što je roditelje najviše šokiralo, kažu, jest da se njihov sin sada 'zbunjen te se preispituje'.

Do kud bi to preispitivanje moglo dovesti, roditelji nisu otkrili, no ustaški znakovi za sada nisu uklonjeni s profila.

Kako to toga ne bi došlo, brižni roditelji najavili su 'privatnu tužbu protiv Jutarnjeg lista', zbog, kažu, sve jače kampanje protiv svetinja poput 'jebem vam mater od prvog do zadnjeg'.

Našu akciju “Naprijed” možete pratiti na https://www.facebook.com/Naprijed

Svoje komentare i iskustva i dalje nam možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:47