GRADSKI VIJEĆNIK

ZADARSKOG POLITIČARA IZNERVIRALI GOSTI 'Moga' bi mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo, j**o im pas mater'

Kristijan Kotlar
 Luka Gerlanc / CROPIX

Gradski vijećnik iz političke stranke Akcija mladih Kristijan Kotlar na svojoj privatnoj Facebook stranici u ponedjeljak je na neprimjeren način pisao o mađarskim turistima koje je ranije toga dana ugostio.

- Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i nekoliko tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga' mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali... - napisao je Kotlar ne navodeći razloge ljutnje, da bi kasnije u komentarima dodao: "Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo, j**o im pas mater".

U konverzaciju su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima i vijećnica u Županijskoj skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni "poći brzo ća u pm odakle su i došli", prenosi portal 057info.

- Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustava, ali gurkanje, unošenje u lice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptiz bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran, a svoje sam frustracije 'istukao' na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom - rekao je u utorak ujutro Kotlar za 057info.

Dodaje kako nije političar koji bi se pravdao hakiranjem profila, a žao mu je ako je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih. Činjenica jest da mu se kolege iz branše, koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske, žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

- Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika toga naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu - zaključuje Kotlar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:03