Opravdani trošak?

ZAGREBAČKI SDP UPOZORAVA NA APSURD 'Na ukrašavanje četiri božićna drvca sa po metar rasvjete Črnomerec je potrošio 100 tisuća kuna!'

 
 SDP Črnomerec

Četiri božićna drvca i nekoliko metara božićne rasvjete Vijeće gradske četvrti Črnomerec platilo je čak stotinu tisuća kuna, tvrdi lokalni ogranak zagrebačkog SDP-a čiji su članovi obišli to zagrebačko naselje kako bi se uvjerili o kakvom je "spektakularnom light showu" riječ.

Na Facebooku su objavili i fotografije okićenih drvaca zgražajući se nad potrošenim iznosom, te postavljajući pitanje koliko je ovkavih situacija u gradu još.

- Koliko ste platili Vaše Božićno drvce? A kuglice za njega? Naravno, tu postoji niz parametara koji određuju cijenu poput veličine bora te da li je bor plastični ili drveni, ali zamislite da nabacate par metara Božićne rasvjete na drvo koje niste kupili nego tu stoji već godinama i da to naplatite, ni manje ni više, nego 10.000 kuna! Da, upravo toliko košta ovaj nevjerojatno spektakularni "light show" na zagrebačkoj Kustošijanskoj ulici ali to, na žalost, nije ništa čudno u našem gradu jer navikli smo da kada se "dela", da cijene odlaze vrtoglavo u nebo. Inače, osim ovih 10.000 kuna, Vijeće Gradske četvrti Črnomerec je potrošilo daljnjih 90 000 kuna na tri(!) drvca koja su dopremili i okitili na području naše četvrti. Dakle svako drvce je, sa postavljanjem i kuglicama koštalo 30 000 kuna, a kada se tim drvcima pribroji i ovo u Kustošijanskoj ulici dolazimo do cifre od 100 000 kuna! Bilo bi zanimljivo istražiti koliko sveukupno ima borova na području Grada i kolika je ukupna cifra kupnje, postavljanja i sađenja - objavili su SDP-ovci na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:44