OPORAVLJA SE

ZAGREPČANIN DOŽIVIO TEŽAK EPILEPTIČKI NAPAD NA ULICI Spasila ga Civilna zaštita, Ured za upravljanje u hitnim situacijama poslao važnu poruku

Pripadnici Civilne zaštite / Ilustracija
 Damjan Tadić / CROPIX

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je da je danas poslijepodne u Novom Zagrebu došlo do teškog epileptičkog napada kod jednog stanovnika.

- Danas oko 15 sati, na lokaciji Šišićeva ulica br. 3 u Novom Zagrebu, građanin je doživio težak epileptički napad pri čemu su mu u pomoć priskočila dva pripadnika postrojbi civilne zaštite opće namjene Gradske četvrti Novi Zagreb Istok. Brzom i pribranom reakcijom Damira Medvešeka i Denisa Tadića spašen je jedan ljudski život. Čestitamo kolegama, a ozlijeđenom sugrađaninu želimo brz oporavak. Ovom prilikom želimo zahvaliti i svim drugim pripadnicima postrojbi civilne zaštite Grada Zagreba koji su od 22. ožujka neprekidno uključeni u pomaganje građanima Grada Zagreba - izvijestili su.

Iskoristili su ovu priliku da građane upozore na pojavu onih koji situaciju pandemije i potresa pokušaju koristiti u nečasne svrhe.

- Ujedno, napominjemo kako alpinisti i druge osobe koje naplačuju pružanje usluga u saniranju poslijedica potresa nisu pripadnici postrojbi civilne zaštite niti su angažirani od strane Grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:59