KOALICIJA POD UPITNIKOM

ZAPELI PREGOVORI SUVERENISTA I ŠKORE 'Nikakav dogovor s njim nismo postigli! Mi njegov program još nismo vidjeli, ne znam imaju li ga uopće'

Miroslav Škoro
 Damjan Tadić / CROPIX

- Nismo postigli dogovor sa strankom Miroslava Škore - rekao nam je danas Pero Kovačević iz Suverenista reagirajući na spekulacije da su se usuglasili oko zajedničkog izlaska na izbore.

- Sa Škorom su se jučer našli Ladislav Ilčić iz Hrasta i Marijan Pavliček iz HKS-a, a dogovor je da na pregovore idemo četvorica, odnosno da u tom pregovaračkom timu budem i ja. Jučer me nitko nije na taj susret pozvao - kaže Kovačević te dodaje da je Suverenistima za konačni dogovor sa Škorom problematično to što im njegova stranka još nije pokazala nikakav program.

- Mi njegov program još nismo vidjeli, ne znam imaju li ga uopće. Nama je to važno jer se ne borimo za broj mjesta, tri mjesta možemo dobiti i da samostalno izađemo na izbore - dodaje Kovačević te nastavlja da će se savjet Suverenista (tijelo koje ima 13 članova) sastati u nedjelju te razgovarati o daljnjim potezima.

Reakcija je to na napise koji su jučer objavljeni, a pretpostavka je da su došli iz Škorinog smjera, a to da je već postigao dogovor sa Suverenistima, te da će zajedno na izbore. Navodno su pregovori s Mostom zastali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:17