ŠEF OPORBE...

ZAŠTO JE DAVOR BERNARDIĆ NA INSTAGRAMU LAJKAO SNIMKU KOJA JE ZGROZILA JAVNOST Djevojka u splitskom klubu mokri u čašu, a onda je s njom polijevaju...

 Di su pare/Instagram

Sitni noćni sati većini služe za spavanje, ali da se svi toga drže, bili bismo zasigurno lišeni mnogih snimki provoda koje kruže društvenim mrežama.

Znaju nas nasmijati, istina, ali ima i onih koji dublje zagaze u teže pijanstvo, pa tada nastaju snimke poput one koja zadnjih dana zgražava šokiranu publiku.

U jednome splitskome klubu, ako je vjerovati onima koji su snimku pustili u javnost, snimljena je djevojka koja, bez pardona i pred svima, mokri u čašu za koktele, a potom ju ostavlja na šanku. Netko od prisutnih je zatim zalijeva sadržajem iste, a ona posrće.

Koliko god odvratna bila, snimka je postala 'hit', kako to inače biva kad se udruži šokantni i gnjusni sadržaj.

A na bizarne sadržaje očito padaju i saborski zastupnici, jer snimku je na Instagram profilu 'Di su pare' lajkao i šef oporbe Davor Bernardić, piše Slobodna Dalmacija.

Naravno, satirična ekipa koja vodi stranicu, odmah je to uočila i zabilježila. Jedino se ne zna je li vođa SDP-a pijanu djevojku koja mokri u javnosti lajkao u vrijeme jučerašnje dugometražne sjednice sabora na kojoj se raspravljalo o smjeni ministrice gospodarstva Martine Dalić, ili je razonoda uslijedila nakon što je iscrpljen stigao kući.

Jedan od korisnika instagrama zaključio je nešto s čime su se brojni složili: 'Nema šta radit u Saboru... Dosadno, pa lajka'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:54