HVALEVRIJEDNA INICIJATIVA

'ŽELIMO IM ZAHVALITI I OLAKŠATI' Splitski taksisti ponudili zdravstvenim djelatnicima besplatne vožnje za odlazak i dolazak s posla

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.03.2020. u 10:09

Hanza media

Joško Ponoš/Ilustracija

Kako bi iskazali zahvalnost i podršku liječnicima i medicinskom osoblju koji se bore protiv epidemije koronavirusa, splitski taksisti odlučili su im darovati besplatne vožnje za odlazak i dolazak s posla.

Riječ je o inicijativi Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika u Splitu i udruženja "Žuti taxi Split".

„Želimo zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na svemu što čine za zdravlje i sigurnost naših građana. Svjesni smo da je u ovakvim teškim trenucima svaka pomoć dobrodošla i na ovaj način odlučili smo barem malo olakšati medicinskom osoblju koje se nesebično bori za brojne živote hrvatskih građana.

Zdravstveni djelatnici obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i odgovorno i mi smo im na tome neizmjerno zahvalni“, rekao je predstavnik Ceha prijevoznika pri Udruženju obrtnika u Splitu Milivoj Topić.

Napomenuo je da će se sve besplatne vožnje za medicinsko osoblje moći ostvariti isključivo narudžbom preko aplikacije te da mole građane da ne zloupotrebljavaju to i ne oduzimaju prijevoz nekome kome je potrebniji.

Tim putem želimo pomoći onim ljudima koji rade duge sate za dobro svih nas. Ovo je jedna mala gesta i nadamo se da će i ostali taksisti slijediti naš primjer.

Također, naglašavamo da se vozila kojim upravljaju profesionalni vozači dezinficiraju nakon svake vožnje i da su svi vozači opremljeni maskama za dodatnu sigurnost, istaknuo je dopredsjednik splitskog udruženja „Žuti taxi“ Siniša Đapić.

Izdvajamo