RASKOL U STRANCI

ŽELJKO JOVANOVIĆ SPUSTIO MIRANDU MRSIĆU 'SDP se ne raspada, raspast će se ambicije bez pokrića onih koji nisu u stanju pričekati drugi krug izbora'

 Roni Brmalj / Novi List / CROPIX / CROPIX

Nakon što je saborski zastupnik Mirando Mrsić u utorak javno napao vodstvo SDP-a, što su neki mediji opisali kao potencijalni raspad te stranke, njegov stranački kolega Željko Jovanović odgovorio je preko Facebooka da se SDP ne raspada te pozvao da se pričeka drugi krug lokalnih izbora, 4. lipnja.

- Ne raspada se SDP, ali raspast će se ambicije bez pokrića svih onih koji nisu u stanju pričekati drugi krug izbora. Zajedno smo SDP, drugovi i drugarice. Smirite ambicije i usmjerite energiju da SDP u drugom krugu pobijedi što je moguće više - objavio je Jovanović na društvenoj mreži.

Saborski zastupnik SDP-a Mirando Mrsić poručio je u utorak kako, suprotno porukama stranačkog vodstva 'koje odišu optimizmom', smatra da SDP kao najjača oporbena stranka ne može nikako biti zadovoljan rezultatima lokalnih izbora te da su toj stranci hitno potrebne promjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:27