MANDAT NA 4 GODINE

Željko Stipić po peti put izabran za predsjednika sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 27.10.2019. u 14:58

Zagreb, 281118.
Strajk clanica i clanova skolskog sindikata Preporod u Prvoj gimnaziji. Jednosatni strajk se odrzao od 11:55 do 12:55 sati u 367 osnovnih i srednjih skola s ciljem povecanja osnovice placa od 18,9 posto.
Na fotografiji: clanovi sindikata u zbornici gdje su za vrijeme strajka odrzali sindikalni sastanak. Predsjednik sindikata Preporod Zeljko Stipic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

Željko Stipić

Dosadašnji predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić izabran je po peti put na tu dužnost i obnašat će je u sljedeće četiri godine, priopćili su u nedjelju iz sindikata.

"Na 9. redovnoj i izbornoj skuštini Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić, koji dužnost predsjednika sindikata obnaša od 2004. godine, izabran je po peti puta za predsjednika Sindikata", stoji u priopćenju Preporoda, kojeg je potpisala predsjednica Glavnog vijeća sindikata Gordana Kovač-Bluha.

Stipić će funkciju predsjednika obnašati u iduće četiri godine. Sindikalci su za vrijeme skupštine obilježili i 25. godišnjicu postojanja Preporoda.

"Tim povodom, 300 povjerenica i povjerenika, u okviru akcije pošumljavanja Boranka, zasadilo je na opožarenim padinama Mosora 9000 sadnica", naveli su iz sindikata Preporod.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo