INCIDENT

ŽENA DIVLJAČKI NAPADNUTA U TRAMVAJU 'Vikao mi je da sam šatordžija i udario šakom u glavu'

Nitko nije priskočio u pomoć napadnutoj ženi koja je u rukama nemoćno držala ortopedske štake, pa je povikala vozaču da zaustavi tramvaj ili neka pozove policiju na što se vozač oglušio kao da se ništa ne događa
 Facebook

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je na dan antiprosvjeda protiv branitelja u šatoru u Savskoj 66 u tramvaju ničim izazvan najprije verbalno te potom fizički nasrnuo na Boju Kaurin, hvatsku braniteljicu teško oboljelu od karcinoma koja se zbog opake bolesti prilikom hodanja služi štakama.

Naime, iako je bilo mjesta u tramvaju, nasilnik je prema raspoloživim podacima, želio istu izgurati iz njezine stolice i tramvaja vukući je i potežući pri čemu je na sav glas vrijeđao pogrdnim riječima da je šatordžija, kurva i siledžija.

Budući da u tim trenucima nitko od putnika u tramvaju nije priskočio u pomoć nesretnoj ženi koja je u rukama nemoćno držala ortopedske štake, povikala je vozaču da zaustavi tramvaj ili neka pozove policiju na što se vozač oglušio kao da se ništa ne događa.

- Jadno i žalosno da mi nitko od ljudi u tramvaju, niti vozač, nije pritekao u pomoć - kazala je Boja Kaurin, supruga i majka dvoje sinova.

- Nasilnik me povukao za lijevu ruku da me digne sa stolice, a imao je slobodno mjesto iza mene. Nisam mu se htjela ustati pa je počeo vikati da sam šatordžija, kurva i siledžija. Sjeo mi je iza leđa i nakon par minuta me iznenada udario šakom u glavu.

Iz braniteljskih krugova bliskim onima u Savskoj 66 doznajemo kako su incident primili s velikim ogorčenjem te će dio njih danas od ZET-a zatražiti sve dostupne činjenice te kako isti mole očevice događaja da im se jave u diskreciji ili da svoja saznanja o nemilom incidentu podijele s organima reda.

Oglasila se na Facebooku

Svoja razmišljanja o životu i ljudima, teško bolesna Boja Kaurin iznijela je između ostalih i na svojoj Facebook stranici.

"Nikada mi nije bilo bitno koliko smo različiti, već koliko smo spremni pružiti i usrećiti druge oko sebe... svi smo mi samo obični ljudi.... Ni jednog prijatelja nisam stekla gledajući na njegove mane...

Uvijek ću biti spremna zagrliti svakoga i pokloniti mu onoliko iz srca koliko zaslužuje. Moja duša nije učena da mrzi već da voli i pokuša shvatiti ljude onakvima kakvi doista jesu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:56