SVE NAOPAKO

ŽIVI ZID PONOVNO ŠOKIRA Taje gdje čekaju rezultate, neće davati izjave, a na svojoj stranici vrijeđaju: 'Diletanti, sektaši, potkapacirani idioti...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.05.2019. u 19:16

Zagreb, 180519.
Trg bana Josipa Jelacica.
Konferencija za medije Zivog zida povodom sakupljanja potpisa za raspisivanje referenduma o zabrani financiranja politickih stranaka iz sredstava drzavnog proracuna. Na fotografiji: Tihomir Lukanic, Dolores Schauer,Ivan Vilibor Sincic,Lucija Jane Cigir.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX

 

- Diletanti, sektaši, potkapacirani idioti, debili i neobrazovani klošari danas čekaju rezultate bez najobjektivnijih, najpoštenijih, najinformiranijih medija.

Naprosto smo zaključili da ove dvije skupine ljudi nikako ne mogu biti u zajedničkom prostoru duže od 10 minuta.

Mi ćemo svoje izjave prenositi na svojoj stranici, kao što smo i sve konferencije u ovoj dugačkoj kampanji na kojima nam neki od ovih najobjektivnijih nikad nisu bili.

Bojimo se da objektivnost može biti zarazna, ako je pokupimo, koga će vrijeđati do sljedeće izborne noći? - ovo je status koji je Živi zid objavio na svojoj službenoj Facebook stranici u nedjelju poslijepodne.

Podsjetimo, oni su na ovim izborima za Europski parlament odlučili kako neće imati izborni stožer, i dalje ne žele otkriti gdje se nalaze, skrivaju se i komuniciraju isključivo preko društvenih mreža.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo