VELIKI TV TRANSFER

ZORAN ŠPRAJC DAO OTKAZ NA HTV-u Popularni voditelj prelazi na novi CNN-ov televizijski kanal

Nekad najpopularniji voditelj središnjeg 'Dnevnika' prelazi na N1 program, regionalni informativni kanal

ZAGREB - Zoran Šprajc dao je otkaz na HTV-u. Kako neslužbeno doznajemo nekad najpopularniji voditelj središnjeg 'Dnevnika' i bivši šef Informativno medijskog servisa javne televizije prelazi na N1 program, regionalni informativni kanal koji nastaje u suradnji s globalnim partnerom CNN-om. U ovom televizijskom projektu Šprajc će biti voditelj vijesti.

Šprajca je preporučio Dubravko Merlić, direktor N1 programa, koji kaže:

- N1 je ambiciozan i složen projekt koji želi postaviti visoke profesionalne standarde kao temeljno polazište u kreiranju programa. Stoga želimo angažirati profesionalce koji će točnim, brzim i atraktivnim vijestima privući gledatelje da gledaju i vjeruju našem kanalu. Na konkurentnom hrvatskom televizijskom tržištu to je ambiciozan, ali izvediv cilj - rekao je Merlić.

Njemu i Šprajcu u skoroj će se budućnosti, doznajemo, priključiti još neka vodeća novinarska imena HTV-a.

- N1 je jednostavno bio izazov kojemu je nemoguće odoljeti. Biti dio tima vrhunskih novinara i producenata koji s najnovijom televizijskom tehnologijom i pod pokroviteljstvom vrhunskog svjetskog branda kao što je CNN, stvaraju regionalnog lidera u proizvodnji televizijskih vijesti posao je koji se može samo poželjeti. Izuzetno se veselim golemoj radnoj energiji u N1 timu i ponovnom susretu s gledateljima. Istodobno se zahvaljujem svim svojim dosadašnjim suradnicima i kolegama s HRT-a koji su mi omogućili da uz njih stječem znanje i iskustvo najboljeg televizijskog novinarstva te i njima i HRT-u želim svako dobro i još mnogo uspjeha,“ izjavio je Zoran Šprajc.

Šprajc na Facebooku: Ovakvi su razvodi najljepši

'Ovakvi razvodi su najljepši... U dvadeset godina braka ja i HRT nikad nismo razmijenili toliko lijepih riječi kao danas. Bez ikakvog ceremonijalnog patosa sve svoje televizijsko znanje i svu svoju televizijsku slavu dugujem HRT-u. Pokušao sam mu se odužiti kao News director. Nije išlo. Idemo dalje. Sretno svima', napisao je Zoran Šprajc na Facebooku.

HRT: Želimo mu puno uspjeha

'Kolega Zoran Šprajc zatražio je danas raskid radnog odnosa s Hrvatskom radiotelevizijom.

Hrvatska radiotelevizija zahvaljuje kolegi Šprajcu na dugogodišnjem predanom radu tijekom kojega je svojim novinarskim i uredničkim radom te izraženom osobnošću i šarmom obilježio cijelo jedno razdoblje Hrvatske radiotelevizije.

Kolegi Šprajcu želimo uspješan nastavak karijere, te profesionalnu i osobnu sreću', stoji u priopćenju koje je u ponedjeljak objavio HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:37