25. OBLJETNICA

ZRAKOPLOVNA BAZA U ZEMUNIKU Zadrani su sa rive pratili prelete 28 vojnih aviona i helikoptera i nastup 'Krila Oluje', a talijanski piloti stižu sutra

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2017. u 17:50

Zadar, 220317.
Danas je svecano obiljezen Dan 93. zrakoplovne baze i 25. obljetnica njenog osnutka te je tom prilikom organiziran atraktivan letacki program ispred zadarske rive. Gledatelji su imali priliku vidjeti prelete i demonstracije 28 vojnih aviona i helikoptera, nastup akrobatske grupa HRZ i PZO-a Krila Oluje, a najatraktivniji dio programa je nazalost odgodjen za sutra. Radi se o nastupu akrobatske grupe talijanskog ratnog zrakoplovstva Frecce Tricolori koji danas nisu mogli doci radi nepovoljnih vremenskih uvjeta u Italiji.
Na fotografiji: letacki program na rivi.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Danas je svečano obiljezen Dan 93. zrakoplovne baze i 25. obljetnica njenog osnutka te je tom prilikom organiziran atraktivan letački program ispred zadarske rive

Danas je svečano obilježen Dan 93. zrakoplovne baze i 25. obljetnica njenog osnutka te je tom prilikom organiziran atraktivan letački program ispred zadarske rive.

Gledatelji su imali priliku vidjeti prelete i demonstracije 28 vojnih aviona i helikoptera, nastup akrobatske grupa HRZ i PZO-a Krila Oluje, a najatraktivniji dio programa je nažalost odgođen za sutra.

Radi se o nastupu akrobatske grupe talijanskog ratnog zrakoplovstva Frecce Tricolori koji danas nisu mogli doći radi nepovoljnih vremenskih uvjeta u Italiji.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo