Privatni album
Čestitamo!

Nakon prekida s bivšom, domaći glazbenik našao 'srodnu dušu' istog imena, a sad i treći put postao otac

Frontman Cubisma ranije ove godine za Gloriju je potvrdio da sa svojom drugom suprugom čeka prvo dijete. S bivšom suprugom već ima dvoje djece - sinove Nou i Jakova.

Glazbenik Hrvoje Rupčić i njegova supruga Ivana Kujundžić Rupčić dobili su prvo dijete, dječaka Petra. Ponosni tata odmah je sa svima morao podijeliti sretnu vijest, a sinu je posvetio emotivnu objavu na Facebooku.

"Petre

Tatina stijeno

Neka sreća pogađa srce tvoje

Dok koračaš po ovome svijetu

Lice svoje prema dobru okreni

Kao cvijeće što prema suncu stremi

Primi u sebe toplinu njenu

I nesebično je sa svima dijeli", započeo je Hrvoje svoju podužu posvetu, a završio je zahvalom svojoj supruzi koju od milja zove Juanita:

"A za moju vučicu i družicu

Najhrabriju Mama Juanitu

ponavljam zavjet naš:

'Tko se s čarolijom bavi, s vjetrom se druži, s vjetrom to radi, planina ga slijedi i Mjesec mu sjaji...'".

Jedna od najplodnijih godina

Frontment Cubisma ranije ove godine potvrdio je za Gloriju da s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina. Čeka me toliko lijepih događaja i obljetnica da ne znam odakle bih krenuo", otkrio je glazbenik koji iz prvog braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik ima sinove Nou (22) i Jakova (15).

Hrvoje i Ivana, koja se aktivno bavi fotografijom, vjenčali su se 29. srpnja 2019. na Biokovu, a za medeni mjesec otputovali su u Iran.

"Dragi prijatelji, hvala vam svima puno na čestitkama! Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više...", pohvalio se tada glazbenik da je pronašao srodnu dušu, nakon što je u ožujku 2018. prekinuo vezu sa stjuardesom istog imena. Vođa grupe Cubismo ovisan je o 'divljim' putovanja i prirodu, a nedavno je prošao i avanturu života kada se popeo na Himalaje, a sada je pronašao mir uz svestranu umjetnicu.

Čitajte i:

Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: 'Toliko me toga čeka da ne znam odakle bih krenuo'

Medeni mjesec na motoru: Sve avanture Hrvoja Rupčića i supruge na putu do krova svijeta

Neobično vjenčanje Hrvoja Rupčića: 'Pronašao sam svoju Pocahontas i ne puštam je više'

Linker
23. travanj 2024 18:14