Skijaš u podnožju 914 metara visoke stijene El Capitan
 PRIVATNI ALBUM
Sretan dan

Natko Zrnčić Dim konačno pred oltarom: Nakon svih kušnji, ozakonio 15 godina dugu vezu

Naš poznati skijaš oženio je dugogodišnju djevojku Enu Zdunić na jednom od najljepših hrvatskih otoka, a sudeći prema objavi na Instagramu, sve je bilo veselo i skromno.

Bivši alpski skijaš Natko Zrnčić Dim vjenčao se sa stomatologinjom Enom Zdunić nakon 15 godina duge veze. Sretnu vijest Natko je podijelio i putem Instagrama, objavivši fotografiju sa suprugom na stepeništu crkve u Komiži na Visu i emotikone zaljubljenog para, srca i prstena.

Iz svega se moglo zaključiti da je vjenčanje bilo skromno, a mladenka je umjesto bijele vjenčanice nosila crvenu haljinu i buket crvenih ruža, dok je mladenac bio u klasičnoj bijeloj košulji i elegantnim hlačama.

Privatni album
Natko i djevojka Ena zadivljeni su mostom Golden Gate u San Franciscu

Umirovljeni hrvatski skijaš i vjenčani kum skijaša Ivice Kostelića s Enom je u vezi od 2004. godine, a tijekom godina njihov odnos bio je na kušnji zbog njegovih čestih putovanja. Iako se šuškalo da je prekinuo vezu sa stomatologinjom, glasine su očito bile lažne, a sada su potvrdili da je njihova ljubav jača nego ikad.

Ljubav na prvi pogled

Kako je jednom izjavio, Ena je njemu prva prišla i bila je to 'ljubav na prvi pogled'. Natko je od prošle godine u mirovini, a u ožujku je bio hospitaliziran zbog bolova u trbuhu. Iako se mislilo da je u pitanju zaraza koronavirusom, Natku je operirano slijepo crijevo.

"Dobro se osjećam, operacija je super prošla, laparoskopski je operirano slijepo crijevo. Prije dva dana došao sam u hitnu zbog bolova u trbuhu. Danas je već puno manje bolova, ide prema dobrom oporavku", kazao je Natko za Gloria.hr.

Čitajte i:

Naš poznati skijaš završio na hitnoj operaciji: 'Došao sam zbog bolova u trbuhu'

Natko Zrnčić Dim: Majci i ocu dugujem najviše

Maja Zrnčić: Kampanja „Hvala ti mama“ omogućuje vidljivost nevidljivog

Netaknuta priroda u jednom od najljepših parkova u Americi: Natko Zrnčić Dim otkriva nam zašto posjetiti Yosemite u Kaliforniji

Linker
18. travanj 2024 12:53