OMOGUĆAVA MASTERCARD

NEPROCJENJIVA HRVATSKA 360 pogled na Velebit: Iva Šulentić i Ashley Colburn na 1450 metara

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 17.08.2018. u 11:50

 • Iva Šulentić, TV voditeljica, glumica i ambasadorica hrvatskog turizma, Ashley Colburn, američka turistička novinarka i dvostruka dobitnica Emmy nagrade i Danilo Volmut, vlasnik platforme Istraselect Villas i avanturistički putnik u ekskluzivnom web serijalu na jutarnji.hr Neprocjenjiva Hrvatska imali su jedinstven zadatak: uživati u ekskluzivnim, hedonističkim, luksuznim, uzbudljivim iskustvima hrvatskog turizma. Ukratko: isprobati neuobičajene i adrenalinske doživljaje - kakvi se ne mogu naći u većini turističkih ponuda - i istražiti zašto je iskustveni turizam budućnost hrvatskog turizma.

  Bili su na ručku s letećim masterchefom Matom Jankovićem u balonu Balon kluba Zagreb na nebu iznad Zagorja, spavali u novim pastirskim kućama na vrhu Velebita i ušli u jamu gdje još uvijek ima snijega, učili tradicionalne zagrebačke recepte u građanskom stanu iz 19. stoljeća, kako se proizvodi pršut i maslinovo ulje, a to je bio tek početak... Protagonisti Neprocjenjive Hrvatske isprobali su beer spa, skakali padobranom, vozili se quadovima po Zagorju, ušli u predsjednički apartman Esplanade, spavali u Vili Covri iz 16. stoljeća i - učili kako igrati golf, vježbali jogu, vozili Porsche, upravljali sportskom jedrilicom, penjali se po ferati... 

  U trećem nastavku Neprocjenjive Hrvatske upravo se spremaju za veličanstven Velebit. Ono što će doživjeti pogledajte OVDJE.

  Čitavo vrijeme Iva, Ashley i Danilo nosili su Fitbit pametne satove Versa i Ionic kojima su mjerili otkucaje srca. Napredna tehnologija korištena je u cilju da pokažemo na koji način su doživjeli iskustva koja su proživjeli tijekom ljeta.

  Cijeli web serijal možete pogledati OVDJE.

  Web serijal sniman je 4K kamerom, bespilotnim letjelicama, akcijskom kamerom, 360 kamerom i Huawei P10 mobitelom. 

  U ovom videu pogledajte nevjerojatan 360 pogled sa 1450 metara nadmorske visine...

  Mastercard i Jutarnji vjeruju da je budućnost turizma iskustveni turizam s fokusom na originalan, autentičan, personaliziran doživljaj koji postaje neprocjenjiv. Na platformi priceless.com Mastercard nudi luksuzna, avanturistička, neuobičajena iskustva, pogled iza scene i privatne doživljaje koje kreiraju stakeholderi u turizmu, a u serijalu Neprocjenjiva Hrvatska na jutarnji.hr testiramo luksuzna, gurmanska, hedonistička, adrenalinska iskustva.

  A MOŽETE IH I VI ISPROBATI!

  Neopisiv Velebit u pratnji osobnog rendžera mogu doživjeti svi korisnici Mastercard® kartice. Pogledajte i druga iskustva i rezervirajte OVDJE.


  Projekt Neprocjenjiva Hrvatska napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Mastercarda, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg.

  Izdvajamo