OMOGUĆAVA MASTERCARD

NEPROCJENJIVA HRVATSKA Video: 360 pogled iz balona nad Zagorjem

Iva Šulentić, TV voditeljica, glumica i ambasadorica hrvatskog turizma, Ashley Colburn, američka turistička novinarka i dvostruka dobitnica Emmy nagrade i Danilo Volmut, vlasnik platforme Istraselect Villas koji 3 mjeseca u godini avanturistički putuje svijetom u ekskluzivnom web serijalu na jutarnji.hr Neprocjenjiva Hrvatska imali su jedinstven zadatak: uživati u ekskluzivnim, hedonističkim, luksuznim, uzbudljivim iskustvima hrvatskog turizma. Ukratko: isprobati neuobičajene i adrenalinske doživljaje.

Ušli su u backstage Ultre, vozili se balonom iznad Zagorja, obišli najfinije vinarije i craft pivovare Istre, spavali u novim pastirskim kućama na vrhu Velebita, učili tradicionalne zagrebačke recepte u građanskom stanu iz 19. stoljeća, a to je bio tek početak... Protagonisti Neprocjenjive Hrvatske isprobali su beer spa, skakali padobranom, vozili se quadovima po Zagorju, ušli u predsjednički apartman Esplanade, spavali u Vili Covri iz 16. stoljeća i - učili kako se radi pršut, kako igrati golf, vježbati jogu, voziti Porche, upravljati sportskom jedrilicom, penjati se po ferati...

Cijeli web serijal možete pogledati OVDJE.

Web serijal sniman je 4K kamerom, bespilotnim letjelicama, akcijskom kamerom, 360 kamerom i Huawei P10 mobitelom.

U videu pogledajte 360 pogled iz balona nad Zagorjem.

Mastercard i Jutarnji vjeruju da je budućnost turizma iskustveni turizam s fokusom na originalan, autentičan, personaliziran doživljaj koji postaje neprocjenjiv. Na platformi priceless.com Mastercard nudi luksuzna, avanturistička, neuobičajena iskustva, pogled iza scene i privatne doživljaje koje kreiraju stakeholderi u turizmu, a u serijalu Neprocjenjiva Hrvatska na jutarnji.hr testiramo luksuzna, gurmanska, hedonistička, adrenalinska iskustva.

A MOŽETE IH I VI ISPROBATI!

Let balonom Balon kluba Zagreb uz delicije chefa Mate Jankovića mogu isprobati svi korisnici Mastercard® kartice. Pogledajte i druga iskustva i rezervirajte OVDJE.


Projekt Neprocjenjiva Hrvatska napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Mastercarda, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:48