DATA VIZUALIZACIJA

NEPROCJENJIVA HRVATSKA Video: Pogledajte kako je Ivi Šulentić kucalo srce u backstageu najvećeg festivala elektronske muzike u zemlji

Iva Šulentić, TV voditeljica, glumica i ambasadorica hrvatskog turizma, Ashley Colburn, američka turistička novinarka i dvostruka dobitnica Emmy nagrade i Danilo Volmut, vlasnik platforme Istraselect Villas i avanturistički putnik u ekskluzivnom web serijalu na jutarnji.hr Neprocjenjiva Hrvatska imali su jedinstven zadatak: uživati u ekskluzivnim, hedonističkim, luksuznim, uzbudljivim iskustvima hrvatskog turizma. Ukratko: isprobati neuobičajene i adrenalinske doživljaje - kakvi se ne mogu naći u većini turističkih ponuda - i istražiti zašto je iskustveni turizam budućnost hrvatskog turizma.

Bili su na ručku s letećim masterchefom Matom Jankovićem u balonu Balon kluba Zagreb na nebu iznad Zagorja, spavali u novim pastirskim kućama na vrhu Velebita i ušli u jamu gdje još uvijek ima snijega, učili tradicionalne zagrebačke recepte u građanskom stanu iz 19. stoljeća, a to je bio tek početak... Protagonisti Neprocjenjive Hrvatske isprobali su beer spa, skakali padobranom, vozili se quadovima po Zagorju, ušli u predsjednički apartman Esplanade, spavali u Vili Covri iz 16. stoljeća i - učili kako se radi pršut, kako igrati golf, vježbati jogu, voziti Porsche, upravljati sportskom jedrilicom, penjati se po ferati...

U drugom nastavku Neprocjenjive Hrvatske upravo ulaze u backstage najvećeg festivala elektronske muzike u zemlji i najskupljeg lineupa u Europi. Ono što će doživjeti pogledajte OVDJE.

Čitavo vrijeme Iva, Ashley i Danilo nosili su Fitbit pametne satove Versa i Ionic kojima su mjerili otkucaje srca. Napredna tehnologija korištena je u cilju da pokažemo na koji način su doživjeli iskustva koja su proživjeli tijekom ljeta.

U videu pogledajte kako je Ivi kucalo srce u backstageu Ultre.

Fitbit pametni sat možete kupiti OVDJE.

Mastercard i Jutarnji vjeruju da je budućnost turizma iskustveni turizam s fokusom na originalan, autentičan, personaliziran doživljaj koji postaje neprocjenjiv. Na platformi priceless.com Mastercard nudi luksuzna, avanturistička, neuobičajena iskustva, pogled iza scene i privatne doživljaje koje kreiraju stakeholderi u turizmu, a u serijalu Neprocjenjiva Hrvatska na jutarnji.hr testiramo luksuzna, gurmanska, hedonistička, adrenalinska iskustva.

A MOŽETE IH I VI ISPROBATI!

U backstage Ultre mogu ući svi korisnici Mastercard® kartice. Pogledajte i druga iskustva i rezervirajte OVDJE.


Projekt Neprocjenjiva Hrvatska napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Mastercarda, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:17