NATJEČAJ

JOŠ SAMO DEVET DANA DO ROKA ZA PRIJAVU ŠKOLSKIH LISTOVA Jutarnji bira najbolji školski list, pogledajte koji sve radovi ulaze u konkurenciju

 
Na fotografiji: školski list Čarobna frula, mentorica Suzana Plevnik s učenicima
 Neja Markičević / CROPIX

Treću godinu zaredom Jutarnji list nagrađuje najbolje školske listove i samostalne novinarske radove učenika osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova.

Pozivamo ravnatelje da prijave svoje školske listove na natječaj “Biramo najbolji školski list godine”. Jer, natječaj traje još devet dana!

Procedura prijave na ovogodišnji natječaj jednaka je kao i lani. Listove prijavljuju ravnatelji škola slanjem jednog primjerka školskog lista na adresu naše redakcije. U prijavi za natječaj za najbolji školski list treba priložiti jedan primjerak školskog lista, navesti ime škole, ime i prezime ravnatelja/ravnateljice, ime i prezime voditelja/voditeljice novinarske skupine te ime i prezime glavnog urednika/urednice. Također treba navesti naslov i autora jednog teksta iz prijavljenog lista koji će konkurirati za nagradu Najbolji novinarski tekst godine.

Zabok, 171018. 
Prilaz prof. Ivana Vrancica 5, 
Srednja skola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjecu, Zabok.
Dodjela nagrada za novine Tabula tiskano i digitalno izdanje. 
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću iz Zaboka dobila je nagradu za list Tabula Nova (tiskano i digitalno izdanje)

U konkurenciju ulaze samo školski listovi i novinarski tekstovi objavljeni u školskoj godini 2018./2019.

Prijave s listovima i radovima najkasnije do 5. lipnja treba poslati na adresu: Jutarnji list (za školski list godine), Koranska 2, Zagreb. Prijave za digitalna izdanja primat ćemo na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pobjednike u svim kategorijama objavljujemo u Jutarnjem listu 11. lipnja. Glavni sponzor natječaja i ove je godine HEP.

Zlatar, 171018. 
OS Ante Kovacica Zlatar.
Ulica Vladimira Nazora 1
Dodjela nagrada skolskim listovima
Novine Zlatarske Iskrice tiskano izdanje.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
dobitnici nagrade za najbolji osnovnoškolski list iz OŠ Ante Kovačića u Zlataru za novine Zlatarske iskrice (tiskano izdanje)

Pristigle listove, digitalna izdanja i samostalne novinarske radove procjenjivat će ove godine povjerenstvo Jutarnjeg lista u sastavu Dražen Arapović, urednik portala jutarnji.hr, Ivica Buljan, urednik Nedjeljnog Jutarnjeg, Patricia Kiš, novinarka Jutarnjeg lista, Mirela Lilek, novinarka Jutarnjeg lista, Lana Mindoljević, urednica priloga Like!, i Darko Novak, voditelj grafičke redakcije Jutarnjeg lista.

I ove godine očekujemo velik odaziv škola na natječaj te se veselimo čitanju novinarskih radova i listova za koje smo svjesni da ne nastaju u lakim uvjetima. Jutarnji cijeni vaš trud!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:03