VELIKO FINALE

NAJBOLJI ŠKOLSKI LIST GODINE Sutra objava pobjednika po izboru žirija Jutarnjeg lista

 Ronald Goršić / CROPIX

U sutrašnjem broju Jutarnjeg lista objavljujemo pobjednike natječaja Najbolji školski list godine.

Zbog ujednačene kvalitete školskih listova i novinarskih radova koji su ušli u uži krug natječaja, žiri Jutarnjeg lista donio je jednoglasnu odluku da će u sve 4 kategorije natjecatelja biti proglašeni pobjednici (1. mjesto), kao i drugoplasirani i trećeplasirani školski list, odnosno novinarski rad.

U nedjelju objavljujemo po tri najbolja rada iz četiri kategorije: najbolji školski list osnovnih škola, najbolji školski list srednjih škola, najbolji novinarski rad osnovnih škola i najbolji novinarski rad srednjih škola.

- Vidjeti presjek različitih profila školskih časopisa bilo je iznimno zanimljivo. Vidi se velik trud i drago mi je kao urednici, ali i osobi koja je i sama u osnovnoj i srednjoj školi sudjelovala u stvaranju školskih listova, da su mladi i danas zainteresirani za stvaranje medijskog sadržaja - komentirala je članica žirija Lana Mindoljević, urednica magazina Like! Neki su tekstovi i teme obrađeni na visokoj razini koje se ne bi posramili ni veliki mediji, zaključak je žirija.

- Teško je procijeniti koliko su intervenirali profesori, ali učenici su obavili jako dobar posao - istaknula je Lana Mindoljević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:19