Sandra Krizanec
 Marko Todorov / Hanza Media
KAD INFORMATIVA ODMARA

Sandra Križanec čupala, sadila, renovirala, pomagala, a posebno je ganutljiv jedan trenutak

Popularna voditeljica i urednica na N1 televiziji zbog pandemije koronavirusa, prema epidemiološkim mjerama, jedan tjedan radi, drugi je slobodna, a slobodno vrijeme iskoristila je za radinosti koje opuštaju i odmaraju mozak.

Nakon što je odradila napornih sedam dana u informativnom programu N1 televizije, Sandra Križanec, odlučila se primiti posla, ali na jedan drugi i skroz suprotan način. Naporan radni tempo novinara i voditelja i obilje stresa najbolje se liječi u prirodi.

Križanec u svom Facebook statusu navodi kako baš nikad u životu nije imala dan kada joj je bilo dosadno.

'' I tako prošli tjedan, korona ritam, jedan radiš, drugi ne, bio je sve samo ne dosadan, bio je uspješan, drugačiji, ali odmor za mozak'', napisala je Sandra.

Pohvalila se kako je obišla tatinu trešnju na brdu, poseban je to bio trenutak za Sandru, jer nam je i sama priznala svojevremeno koliko ju je pogodio tatin odlazak pa se tako na godišnjicu smrti prisjetila oca nježnim riječima.

'''Nismo tada puno imali, ali imali smo sve. Tata. Prošla je prva godina. Znam da me gledaš s boljeg mjesta i da bi me zbog nekih mojih postupaka i opet kao i tih dječjih godina, najradije izlupao papučom, pa plakao sa mnom... Fališ', napisala je tada u tužnoj i dirljivoj objavi.

Primila se posla na sve strane

Nakon posjeta tatinoj trešnji i emotivnih trenutaka okrečila je vikendicu, pomogla prijateljima u izgradnji njihovog doma, a onda je još uspjela urediti haciendu u Baranji.

Facebook/Sandra Križanec
Sandra je pomogla prijateljima u gradnji njihovog doma.

''Ali neee, nije dosta, tjedan završismo sadnjom povrća u Lici (spajanje Like i Slavonije) i za kraj izrada cvjetne proljetne instalacije u našem domu. Dobar tjedan. A sad u radni, završila je popularna voditeljica, koju svakodnevno možemo pratiti u programu N1 televizije, na čijem nam ekranu donosi sve novosti iz zemlje i svijeta, ali s posebnom pozornošću na korona virus.

Facebook/Sandra Križanec
Križanec je u slobodno vrijeme napravila i proljetne cvijetne instalacije.

Urednica je zahvalila i brojnim prijateljima koji su joj pomogli oko svega što je uspjela izvesti proteklog tjedna, a neki od njezinih pratitelja pohvalili su njezin rad koji je zapravo bio predah od užurbanog televizijskog ritma.

Kolega s N1 Ranko Stojanac sugerirao joj je da promijeni zanimanje, Ilija Jandrić je komentirao kako je on samo ležao, a jedan od pratitelja je napisao: ''Ja da hodam to ne bih stigao''.

Čitajte i:

Tužne riječi nekadašnje zvijezde HRT-a lome srce: 'Nismo tada puno imali, ali imali smo sve... Fališ'

Čiste, čitaju, gledaju filmove i slažu ormare... Evo kako poznate dame krate vrijeme u karanteni

Pitale smo poznate mame kako krate vrijeme u samoizolaciji i otkrile su nam neke genijalne savjete!

Linker
17. travanj 2024 23:14