BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pritužbe stižu odasvud

Sve digli na noge: Skandalozna naslovnica razbijesnila Tottija, njegovu suprugu i cijelu Italiju

Nogometaš i njegova supruga Ilary Blasi ljuti su zbog naslovnice magazina 'Gente' koji je njihovu maloljetnicu smjestio na naslovnici, opremljenoj neprimjerenom fotografijom 13-godišnjakinje.

Legenda svjetskog nogometa, nekadašnji kapetan nogometnog kluba Roma, bijesan je nakon naslovnice koju je objavio magazin 'Gente'. Francesco Totti i njegova supruga Ilary Blasi izvan sebe su nakon što je na naslovnici talijanskog magazina objavljena fotografija njihove maloljetne 13-godišnje kćeri uz naslov koji sugerira da je njezina pozadina slična onoj poznate joj majke, inače slavne voditeljice.

Ironija je u tome što je djevojčici, odjevenoj u kupaći kostim, zamagljeno lice kako bi se poštivala njezina privatnost. S druge strane, fotografirana je uz svog proslavljenog oca, a spominje se i njezina poznata majka. Predsjednica Talijanskog pokreta roditelja Elisabetta Scala oštro je osudila uredništvo magazina i naslovnicu ocijenila skandaloznom.

Maldives, MALDIVES  - *EXCLUSIVE*  - ** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE SUBSCRIPTION DEALS ** 
The Italian legendary former professional footballer Francesco Totti is pictured with his wife Ilary Blasi while on holiday in the Maldives playing a spot of beach volleyball and chilling out on the beach.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 491639889, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, ITALY, SPAIN, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Totti i Ilary provode ljetovanje s obitelji, no ružna im je naslovnica narušila odmor.

Smatramo ovo što se dogodilo nedostojanstvenim i nepristojnim.

"Nepoštivanje djetinjstva i adolescencije, granična hiperseksualizacija", ocijenila je Scala. "Nismo u kontaktu s roditeljima, no izražavamo solidarnost s njima. Shvaćamo koliko su povrijeđeni jer im je narušena obiteljska intima, jasno nam je koliko žele zaštititi djecu od znatiželjnih i zlonamjernih očiju", rekla je Scala.

Nije jedina, mnogi su u Italiji osudili naslovnicu, a bijesni su i roditelji djevojčice. Udruženje novinara Italije zaprima pritužbe, a ni Totti nije ostao bez komentara. Optužio je urednike tabloida za komercijalizaciju dječjeg tijela, a njegova supruga se na Instagramu 'zahvalila' urednici Monici Mosci za senzibilitet koji je pokazala u naglašavanju tijela maloljetne djevojke na naslovnici.

Francesco Totti i supruga Ilary Blasi imaju troje djece i jako su strogi po pitanju njihove privatnosti. U skladnom su braku već 15 godina, a u njemu su im prioritet dvije djevojčice i dječak. Ne čudi njihova ljutnja s obzirom na to da sav trud koji ulažu da bi im djeca imala što ljepše i sigurnije djetinjstvo.

Čitajte i:

Za krizu ne znaju! Rakitić je Raquel osvajao dulje nego Ligu prvaka, no nije požalio

Dugo ga ovakvog nismo vidjeli: Cristiano Ronaldo šokirao fanove novom frizurom

Sada je sve jasno! Nakon razvoda, bivša Miss donijela još jednu veliku odluku

Linker
20. travanj 2024 09:47