KAKVA HRABROST

AKCIJA SPAŠAVANJA KOJA JE ZADIVILA CIJELI SVIJET Skočio s 12 metara visine kako bi spasio kita: 'Mogao bih ovu snimku pogledati još milijun puta!'

 Screenshot

Posada teretnog broda Cheikh El Mokrani, koji plovi pod zastavom karipske države Bahami, u srijedu je na otvorenome moru ugledala kita zarobljenog u ribarskoj mreži. Nesretna životinja panično se koprcala i pokušavala osloboditi, ali bezuspješno.

Nakon kratkotrajnog pregovaranja sa zabrinutim kolegama, hrabri mornar, čiji identitet još nije otkriven, odlučio je skočiti s 12 metara visoke palube i pomoći kitu.

Na moru ga je već čekao kolega, koji ga je s manjega broda usmjeravao i govorio mu kako prići životinji u nevolji bez da je dodatno uplaši te time ugrozi i vlastiti život.

Nakon što je muškarac doplivao do kita, odgurao ga od mreže i oslobodio, najveći morski sisavac odjurio je prema pučini, a brodska posada, koja je sve promatrala s palube, kolegu je nagradila gromoglasnim pljeskom.

- Nevjerojatna snimka! Mogao bih je pogledati još milijun puta! Divno je znati da ima ljudi kojima je i dalje stalo do naše planete i nevinih životinja - samo su neki od komentara ispod videa koji je postao hit na YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:51