HAREM U ITALIJI

Berlusconi orgija sa razuzdanim djevojkama

Berlusconijeve razuzdane zabave glavna su tema svjetskih medija

ZAGREB - Pod naslovom "Fotografije koje je zabranio Berlusconi" španjolski dnevni list El Pais u petak je objavio pet fotografija zabava koje je talijanski premijer Silvio Berlusconi (72) priređivao u svojoj vili na Sardiniji. Fotografije je prošlog tjedna zaplijenio talijanski državni tužitelj.

Lica gostiju su zamagljena, a na naslovnici El Paisa je Berlusconi s trima djevojkama, od kojih je jedna u mini suknji. Španjolski dnevnik na sljedećim stranicama objavio je fotografiju Berlusconija s jednom djevojkom pored bazena, dok se na drugoj dvije djevojke sunčaju u toplesu, a na trećoj je goli muškarac.

Navodno je na jednoj od fotografija, koje je 2008. snimio talijanski fotoreporter Antonello Zappadu, i bivši češki premijer Mirek Topolanek.

- Tuširate li se vi u sakou i kravati? - odgovorio je danas Berlusconi na pitanje novinara da prokomentira objavljivanje fotografija. - Ovo su nevine fotografije, nema nikakvog skandala. Riječ je o kršenju privatnosti i skandaloznoj agresiji - rekao je predsjednik talijanske vlade.

Podsjetimo, Berlusconijeve zabave na koje je, navodno, dovodio i 50-ak ljepotica, posljednjih su tjedana glavna tema svjetskih medija. Osim toga, Berlusconi se našao i u središtu skandala zbog prijateljstva s 18-godišnjom Noemi Letizijom, nakon kojeg je njegova supruga prošlog mjeseca zatražila razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:01