SUNITA HINDIĆ BOŠNJAKOVIĆ

BIVŠA MISICA OSUMNJIČENA ZA UBOJSTVO MOSTARSKOG PODUZETNIKA NA POLICIJU DOVEDENA SVA U GIPSU Procurili detalji s ispitivanja: 'Nisam ga htjela ubiti'

Sunita Hindić Bošnjaković
 / FACEBOOK

Sunita Hindić-Bošnjaković, 21-godišnjakinja osumjičena za ubojstvo mostarskog poduzetnika Nine Ivankovića, vlasnika Ville Ivanković, u petak se predala policiji u Turbetu kod Travnika.

No, kako doznaje Dnevni avaz, Hindić-Bošnjaković je u Mostar dovezena s nogama u gipsu. Potvrdili su im to iz policijskih krugova bliskih istrazi, a iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona saznaju da njezino ispitivanje još traje. Sunita navodno na obje noge ima lomove.

Oslobođenje piše da je Sunita ozlijeđena tijekom bijega te da joj je nakon predaje ukazana medicinska pomoć. Navodno je teže ozlijedila noge, pa joj je dežurni ortoped stavio gipsani zavoj oko oba ekstremiteta.

Prema jednoj teoriji ona je, nakon što je pucala u Ivankovića, s kata Vile Ivanković skočila u rijeku Bunu koja protječe pored objekta, te je tom prilikom vjerojatno slomila obje noge.

U policiji je navodno rekla da nije imala namjeru usmriti Ivankovića, te da je za sve bio kriv ‘splet nesretnih okolnosti’, piše Oslobođenje.

Podsjetimo, u petak rano ujutro u Vili Ivanković u Buni kod Mostara nađeno je beživotno tijelo njezinog vlasnika Nine Ivankovića. Pored tijela je pronađen pištolj pa se na početku sumnjalo da je riječ o samoubojstvu. Ubrzo je, međutim, policija objavila posve suprotnu informaciju potvrdivši da je riječ o nasilnoj smrti.

Policija je za ubojstvo 55-godišnjeg ugostitelja osumnjičila 21-godišnju Sunitu Hindić Bošnjaković. Prema pisanju medija u BiH ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja. Hindić-Bošnjaković se proslavila svojim polugolim fotografijama koje je sama objavljivala na raznim društvenim mrežama, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko - neretvanske županije.

Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg. Pretpostavljalo se da ima pomagače, ali da nije napustila teritorij BiH.

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića obavljena je tijekom subote, no dežurna tužiteljica nije mogla izlaziti s detaljima zbog istražnih radnji koje slijede.

- Slijede balistička i DNA vještačenja, te ostale istražne radnje, koje će, uz ispitivanje svjedoka pomoći da se ovo djelo rasvjetli - rekla je za Oslobođenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:57